Jan Gunnar Solli og hans New York måtte tåle sesongens første tap i Major League Soccer da Philadelphia Union vant 1-0 lørdag.

Solli spilte hele kampen foran 19.027 tilskuere, hvorav en god del var tilreisende New York-fans. Gjestene dominerte kampen, men greide ikke å score.

Det gjorde Union, da innbytter Roger Torres (19) ble matchvinner mindre enn et minutt etter at han kom inn. En stygg tabbe av New York-stopper Tim Ream duket for målet i det 68. minutt. Han sendte ballen rett til Danny Mwanga, som spilte fram Torres.

Thierry Henry og de andre New York-spillerne jaktet forgjeves på utligning. Laget har bare en seier på fire kamper, mens Union har tre seirer og er best i Eastern Conference.

I Washington ble David Beckham og hans Los Angeles Galaxy holdt til 1-1. Beckham la opp til Mike Magees ledermål, men et omstridt straffespark skaffet og scoret av Charlie Davies ga DC United uavgjort.

Seattle Sounders tok sin første seier med 2-1 over Chicago Fire foran 36.223 tilskuere. O’Brian White og Steve Zakuani scoret målene.

Real Salt Lake, som tidligere i uken spilte seg fram til finale i Concacafs mesterliga, stilte et B-preget lag borte mot New England Revolution. Det holdt likevel til 2-0-seier med mål av Chris Schuler og Paulo Junior i en kamp med tre røde kort.