— Man har lyst til å spille fotball. Det er derfor jeg holder på. Og selvfølgelig hadde jeg ønsket meg mer spilletid, det er ikke noe tvil om det, sier Morten Gamst Pedersen.

Fustrerende

Mot AaFK fikk 34-åringen «endelig» en plass i startelleveren til Kåre Ingebrigtsen. Det har vært mange og lange økter i oppvarming langs krittet denne sesongen.

— Det er selvfølgelig frustrerende når det blir sånn. Uten frustrasjon hadde jeg hatt feil innstilling. Men jeg burde fått gullballen i oppvarming, fleiper han.

Rusten

Vingen fikk en drøy time i Ålesund, og selv om han viste enkelte prov på at det fortsatt er liv i silkefoten var det en klart rusten spiller som prøvde å vise seg frem.

— Det tok en liten stund før jeg kom skikkelig i gang, men samtidig kunne det fort ha blitt noen målgivende pasninger, sier han.

Får se etter sesongen

Gamst Pedersen har kontrakt med RBK også sesong, og tross benketilværelsen hevder han at ikke har andre planer enn å bli værende på Lerkendal.

— Jeg har ingen planer om å dra. Og sesongen kunne sett veldig annerledes ut dersom jeg ikke hadde vært ute med skade i tre måneder. Foran neste sesong kan plutselig fire spillere bli solgt. Og med en like god sesongoppkjøring som i fjor, så vet man aldri.

- Så du har ingen andre tanker enn å spille for RBK?

— Nå er det uansett cupfinale og to europacupkamper igjen. Så får vi se, sier han.