Kenneth Storvik er ønsket av både Molde og Brann. Torsdag var bergenseren på besøk i Molde — og fikk et kontraktsforslag med seg hjem. bt.no kan imidlertid avsløre at Åsane-gutten trolig kommer til å velge Brann.

— Jeg var i møte med møte Brann fredag ettermiddag. Vi diskuterte litt løst og fast om neste sesong, sier Storvik, som over helgen får med seg hjem et kontraktsforslag fra Brann.

— Jeg får et forslag på mandag, mer enn det vil jeg ikke si, forklarer Storvik, som imidlertid avviser at han blir Brann-spiller før jul.

— Den avgjørelsen venter jeg med å ta til etter jul. Jeg har blitt enig med Molde om å svare på deres tilbud før nyttår, så jeg vil bruke tiden i romjulen på å bestemme meg for hvilken klubb jeg vil spille i, sier Storvik.

Bra tilbud fra Molde

Torsdag var nemlig Storvik på besøk i Molde og mottok sitt kontraktsforslag. Han var imponert over forholdene i klubben.

— Det stemmer det. Oppholdet i klubben var veldig positivt. Jeg ble tatt godt i mot. Klubben virker veldig bra organsert. De står for mye jeg liker, sier Storvik, som imidlertid legger til at det ofte kan virke slik på overflaten når du besøker en klubb.

— Men jeg kjenner jo Molde og hva de står for. Klubbens resultater de siste årene taler for seg selv. Dette er et lag med ambisjoner, sier Storvik.

Selv om Molde frister med en god kontrakt er ikke 30-åringen i tvil om hva som er førstevalget.

— Slik som familiesituasjonen er nå er det ikke tvil om at Brann er førstevalget mitt.