Forsvarsspilleren er brennhet på overgangsmarkedet. Han har hatt en solid sesong i Sarpsborg, startet 21 kamper og scoret tre mål.

Andreas Nordviks agent Jan Ludvigsen.

Avslutter med cupfinaleKontrakten med østfoldklubben går ut etter sesongen, og mye tyder på at søndagens cupfinale mot Rosenborg blir Nordviks siste i Sarpsborg-drakten.

Etter det adressa.no kjenner til vurderer Nordvik konkrete tilbud fra toppdivisjonene i Danmark og Nederland. I tillegg er en engelsk nivå 3-klubb aktuell.

— I samtaler med flere

28-åringen er for tiden på treningsleir i Göteborg og ikke tilgjengelig for en kommentar, og Nordviks agent Jan Ludvigsen er forsiktig i uttalelsene sine.

— Andreas har vært veldig god denne sesongen, og vi er i samtaler med klubber i flere land, hvorav alle har konkret interesse, sier Ludvigsen til adressa.no.

Nordvik debuterte for Rosenborg i 2006, og fikk totalt 36 kamper for klubben. Etter utlån til både Haugesund og Vålerenga, gikk han til sistnevnte på permanent overgang i 2010. Etter det spilte han i Aalesund før han gikk til Sarpsborg i 2014.