KRISTIANSAND: I et forsøk på å skape litt blest rundt laget før søndagens nedrykksduell mot Sarpsborg 08 på Sør Arena, tar trener Mons Ivar Mjelde med seg spillerne ut i byen for å promotere seg selv og ikke minst søndagens kamp.

For i onsdag ettermiddag blir Mjelde og resten av Start-troppen å finne i Markens gate, utenfor Postgården.

Der blir det salg av billetter, en mulighet til å snakke med de hardt prøvede spillerne som sliter tabellbunnen og i tillegg andre aktiviteter.

Start-kaptein Ole Martin Årst de bare har godt av å komme seg ut.

— Vi kan ikke stikke hodet i sanden og gjemme oss. Skal vi f folk til å tro på oss må vi utstråle positivitet og by på oss selv, det er viktigere nå enn noen gang. Det beste vi gjør nå er å komme oss ut, sier Start-kapteinen.

Ber om støtte

Mellom klokken fire og fem i onsdag ettermiddag har du sjansen til å stille Start-spillerne til veggs. Årst er forberedt på at det kan komme en og annen slengbemerkning.

- Det hører med til gamet, det. Men for å tåle å få klapp på skulderen må vi også tåle å få risen. Vi er alle forskjellige, men jeg opplever at spillergruppen er positivt innstilt til sånn tiltak. Det er til vårt eget beste, det er vi som skal forsøke å få flest mulig folk til stadion , sier Årst.

Som erkjenner situasjonen laget er i og skjønner frustrasjonen blant Start-tilhengerne.

— Jeg forstår at folk har lyst til å pipe og synes vi er søppel, men tenk på det - det hjelper oss ikke. Et klapp på skulderen kan gjøre oss bedre, sier Årst.