Liverpools beintøffe høst fortsetter. Lørdag ble det 0-1-tap borte mot Newcastle.

Det betyr at laget til Brendan Rodgers har tatt under 50 prosent av de mulige poengene så langt.

— Vi ble straffet for en tabbe, og det kostet oss kampen. Vi spilte ballen bra. Alternativene foran ballfører var bra, men vi manglet nok det lille ekstra i den siste tredjedelen av banen. Vi skapte ikke så mye som vi hadde ønsket, sier Rodgers til BT Sport ifølge BBC.

Mario Balotelli fikk sjansen fra start, men gikk målløs av banen. Dermed har han fortsatt ikke scoret i Premier League for Liverpool.

— Dette handler ikke om Mario Balotelli, men laget. Vi tapte kampen i dag. Vi tapte kollektivt som et lag, og vi er skuffet over det, Rodgers.

Seiersmålet i andre omgang kom ved innbytter Ayoze scoret etter horribelt forsvarsarbeid.

Alberto Moreno klønet det til for Liverpool som var i klart overtall i egen sone uten å gå ballen unna.

Målløs Balotelli

Forrige sesong scoret Liverpool over 100 mål i Premier League. Hittil er det blitt 13 på ti kamper. For Mario Balotelli ble det nok en målløs affære. Italieneren har fremdeles til gode å finne nettmaskene i Premier League.

Ayoze Perez senket Liverpool. Foto: NTB scanpix

Newcastles Gabriel Obertan blir trolig lenge borte. Han pådro seg det som kan være en alvorlig muskelskade i låret. Han skrek i smerte og gikk i gresset etter en snau halvtimes spill.Newcastle-manager Alan Pardew sammenlignet fredag jobben sin med å montere IKEA-møbler. Det gjelder å ta det steg for steg.

Etter en elendig start på sesongen, begynner Pardew å få skruene på plass. (©NTB)