Toppserie-sesongen ble avsluttet med et byderby på Stemmemyren. Der delte Sandviken og Arna-Bjørnar poengene i en kamp som ikke ble avgjort før på overtiden,

Sandviken ønsket å revansjere 5-0-tapet mot lokalrivalen i august, men fikk en horribel start på oppgjøret da Lauren Bohaboy allerede etter tre minutt sendte bjørnene i ledelsen.

Maria Brochmanns hodestøt bare minutter senere gjorde at det sto det 0-2 før syv spilte minutter.

Reduserte før pause

Og det var bortelaget som styrte alt på Stemmemyren den første halvtimen. Kun en god redning fra Ashley Thompson i Sandviken-målet gjorde at resultatet ikke så enda verre ut for hjemmelagets del.

Men så ble Elida Knudsen spilt gjennom i bakgrommet. Alene med keeper sentret hun uselvisk til Andrea Thun som reduserte for Sandviken.

Men så: Elida spilles gjennom i bakrom, uselvisk til Thun som har en enkelt jobb. Deretter våknet hjemmelaget.

Utlikning på overtid

Annenomgangen var langt mindre begivenhetsrik. Ingen av lagene maktet å skape de store sjansene. Nærmest var Bakke på en heading i det 75. minutt, men avslutningen gikk rett i klypene til Kinnemann i Arna-Bjørnar-buret.

Sandviken ville mest utover i omgangen og var nære på å redusere da et innlegg traff tverleggeren og ut.

Og de hvite skulle til slutt få utlikningsscoringen, da Andra Thun satt sitt andre for dagen, på en retur som gikk i krysstverren og ut.

Første poeng siden 2007

Dermed tok Sandviken sitt første poeng mot Arna-Bjørnar siden 2007, men bortelaget avslutter likevel over Sandviken på tabellen.

Amazon Grimstad rykket ned fra Toppserien, mens Medkila må ut i kvalifiseringsspill for å holde seg i divisjonen.