Stavanger (aftenbladet): Fem av regionens lag har kommet seg videre til 2. runde i cupen. Viking møter Vard på bortebane, Vidar får besøk av Bryne på Lassa og Sandnes Ulf skal møte EIK i Egersund.

-Det kan smelle både én og to bomber lokalt i denne runden. Jeg blir ikke overrasket dersom både Bryne og Sandnes Ulf får problemer med tente motstandere fra 2. divisjon. Viking skal normalt slå Vard greit, men cuphistorien og Vikings form røper at det kan bli spenning der også. I fjor røk fire eliteserielag ut i denne runden, sier Aftenbladets sportsleder Stig Nilssen som er programleder i onsdagens sending.

Over 12.000 seere fulgte Aftenbladets cupekstra fra 1. runde for to uker siden. Da var det Bryne som hadde størst problemer borte mot 3. divisjonslaget. Jærlaget snudde oppgjøret fra 1-2 til 3-2 i løpet av de siste minuttene.

Aftenbladet har tv-kamera og reporter til stede både i Egersund og i Haugesund. Våre reportere på arenaene vil komme inn med hyppige rapporter i programmet. Det samme vil reporteren på Lassa. Det blir også intervjuer med spillere og trenere.

Du blir også holdt oppdatert med alle de andre cupkampene som spilles i resten av landet.

Som vanlig er lokalfotballekspert Lars Fisketjøn i Gjesdalbuen og tidligere lokalfotballtrener Ole Fredrik Bergseth gjester i studio.

Underveis i sendingen vil vi også ta i mot spørsmål og kommentarer på twitter fra våre seere. Du merker meldingen/spørsmålet med #cupekstra.

Sendingen starter 1750 og varer til alle kampene er over.