At Lionel Messi, Neymar og Luis Suárez leker med motstanderne er vi blitt vant med de to siste sesongene. Søndag herjet trioen da Celta Vigo ble slått 6-1. Mest oppmerksomhet, fikk 4-1-scoringen.

Lionel Messi ble felt, og stilte seg opp for å skyte straffesparket selv. Men istedenfor å skyte, valgte argentineren å trille ballen til siden, hvor Luis Suárez dukket opp og trillet inn sitt tredje mål for kvelden.

SE VIDEO AV EPISODEN ØVERST I SAKEN

Varianten, som tidligere er blitt gjennomført av blant andre Johan Cruyff, ble applaudert av de fleste, men alle er tydeligvis ikke fornøyde med Messis variant.

BRASILIANSK LEGENDE: Roberto Carlos spilte mange sesonger for Real Madrid. Foto: AP Photo/Paul White, File

— Hadde vi tatt "Messi-straffen" på Santiago Bernabéu, hadde det vært mangel på respekt, sier tidligere Real Madrid-spiller Roberto Carlos til spansk radio ifølge Daily Mail.Med et fantastisk målsnitt, har Barcelona-trioen, ofte omtalt som MSN, stjålet de fleste overskrifter denne sesongen. Robert Carlos, med fortid i klubber som Real Madrid, Inter Milan og Fenerbahce, kritiserer det han mener er egoisme hos den spanske storklubben.

— De snakker bare om tre spillere i Barcelona. I Madrid snakket om kollektivet, sier mannen med en av tidenes mest fryktede skuddføtter.

Barcelona-trener Luis Enrique har også blitt konfrontert med det uvanlige straffesparket. Han tar ikke overraskende sine spillere i forsvar.

— Det vil være dem som liker det og dem som ikke gjør det. Like mye som å vinne titler, er vi her for å prøve å underholde, sa suksesstreneren ifølge SkySports.

Hør den nye episoden av Aftenpodden Sport hvor du får høre hvordan det er å få grisejuling i Holmenkollen og hvor Lionel Messi kanskje rappet straffe-ideen sin fra: