Magnus Wolff Eikrem trener med Molde i landslagspausen.

Statistikksenter Eliteserien:

Molde: 20-åringen er en av de som kjenner Ole Gunnar Solskjærs evner som trener best.

Eikrem nyter stor respekt hos Solskjær, er fast kaptein på Manchester Uniteds reservelag og har kjent 37-åringen godt i flere år.

– Ville vært fantastisk. Han har fulgt spekulasjonene rundt Solskjær og MFK tett, og er trygg på at kristiansunderen ville vært et varp hvis han blir ny Molde-trener.

– På mange måter er Ole perfekt for MFK, og for klubben ville det jo vært fantastisk om han ble klubbens hovedtrener det året de skal feire 100-årsjubileet, sier Eikrem til Romsdals Budstikke.

Midtbaneeleganten skryter av hvordan Solskjær arbeider på treningsfeltet.

– Ole jobber for at vi skal spille hurtig angrepsfotball samtidig som vi er tette bakover. Han er jo relativt fersk som trener, men har vært gjennom mye, har hatt mange trenere sjøl og lært mye av dem , sier Wolff Eikrem.

Godt forhold til spillerne

Han mener en av Solskjærs styrker er forholdet han har til spillerne.

– Han er veldig flink med spillerne. Med hans bakgrunn som toppspiller vet han veldig godt hva som kreves.

Han tror Solskjær ville passet veldig godt inn i MFK, men har ingen formening om det kommer til å skje nå.

– Jeg tror Ole ville passet inn i de fleste klubber, men om Molde er bedre enn andre klubber blir et rent hypotetisk spørsmål som Ole får svare på selv , sier 20-åringen.

Avviser ikke MFK

Selv har Ole Gunnar Solskjær (37) ikke avvist at en retur til Norge og MFK kan være aktuelt nå.

Han er inne i sin tredje sesong som reservelagstrener i Manchester United, og bekrefter at han og kona Silje på et tidspunkt kommer til å flytte hjem igjen

– En framtidig trenerkarriere i Norge er jeg absolutt ikke fremmed for , sa Solskjær i sommer.

– Nå skal ikke jeg snakke meg inn i en jobb. Det er vanskelig å snakke seg inn i jobber, så det får du ta med dem i tilfelle. Hvis de kommer en dag, så snakker jeg helt sikkert med dem, sa Solskjær til TV 2 om den påståtte interessen fra MFK forrige uke.

Solskjær kjøpte hus

Solskjær kjøpte tidligere i høst hus hjemme i Kristiansund for 11,5 millioner kroner.

Forrige uke ble det også kjent at Kjell Inge Røkke personlig har engasjert seg for å hente Solskjær hjem igjen fra England.

Det satte virkelig fart i ryktene om at Solskjær er en aktuell kandidat til å erstatte Uwe Rösler fra og med nyttår.

MFK har valgt å si minst mulig om prosessen rundt ansettelsen av ny trener.

Det er det sportslige utvalget – som består av Tarje Nordstrand Jacobsen , Snorre Strand , Øystein Neerland og Are Lervik – samt klubbens styre som i øyeblikket jobber med å kartlegge aktuelle kandidatene.

– Inntil prosessen er over ønsker vi ikke å gi noen kommentar til hvem Molde vil ha som trener fra 2011, har vært Nordstrand Jacobsens gjentatte svar de siste ukene.

Hjemme

Uniteds reservelag skal ikke spille kamp på flere uker, og derfor er Eikrem hjemme i Molde noen dager. Her skal han trene sammen med MFK-laget for å holde formen ved like.