UKRAINA-SVERIGE 2-1:

Sverige ledet 1-0 mot vertsnasjonen Ukraina i kveldens kamp i Kiev, men det var før laget sluttet å markere fotballegenden Andrej Sjevtsjenko.

Først kjempet han seg forbi Olof Mellberg på et innlegg og stanget ballen i noten, før han fulgte opp på en corner etter en drøy time.

TV-bildene viste at Sjevtsjenko fikk gå uforstyrret rundt i Sveriges felt før corneren ble slått, før han snek seg rundt Zlatan Ibrahimovic som skulle heade vekk baller som kom fremme i feltet. I stedet var Sjevtsjenko først på den, og satte pannebrasken til på ny og styrte den forbi Mikael Lustig, som hadde i oppdrag å dekke den fremste stolpen.

Og det fikk SVTs fotballekspert, Daniel Nannskog, til å reagere.

— Det er helt utrolig at han (Andrej Sjevtsjenko) får lov til å gå inn der helt alene. Man kan ikke slippe ham i boksen. Han er så ekstremt smart, og han er en spiller du må gå inn i kroppen på hele tiden, sa han etter kampen.

Mens Tomas Brolin gikk Mikael Lustig i rette.

- Han har én oppgave på den corneren, og det er å markere stolpen der han står. Og han lykkes ikke med det , sa han.

Sverige har slitt med at laget har sluppet inn en del mål på defensive dødballer i oppkjøringen til mesterskapet.

- Jeg hadde aldri i min villeste fantasi trodd at det skulle skje på den måten. Jeg trodde man hadde fokusert på dette på treningene, men her slappet man av, og da blir man straffet av en spiller som Sjevtsjenko , sa Nannskog i SVTs studio.

Landslagssjef Erik Hamrén er enig i at baklengsmålene burde vært unngått.

— Det kjennes unødvendig å slippe inn mål i de situasjonene der, sa han til SVT etter kampen.

WEB-TV: SLE TUSENVIS AV SVENSKER MARSJERE I KIEV: