Tor Ole Skulleruds mannskap tapte 1-5 for Portugal i åpningskampen i kvalifiseringen forrige torsdag, men viste seg fram fra en helt annen side i tirsdagens kamp.

Alexander Grovens tidlige scoring etter seks minutter roet nervene. Han banket inn norsk ledelse fra bakre stolpe på en flott norsk opprulling.

Mushaga Bakenga ble felt inne i feltet og ordnet selv 2-0 fra straffemerket etter 24 minutter. Makedonia ble redusert til i mann etter at Aleksander Damtsjevski fikk marsjordre for fellingen av trønderen.

Etter solid norsk spill i 1. omgang og store deler av annen omgang mistet nordmennene plutselig initiativet i kampen. Makedonia kom inn i kampen igjen da de enkelt fikk redusere ved Boban Nikolov etter 72 minutter.

Det ble en litt rufsete norsk avslutning og Skullerud har en del å jobbe med sitt nye U21-lag. I oktober kommer Aserbajdsjan og Israel på besøk til Norge.