Den tidligere landslagskapteinen Brede Hangelands (33) fotballfremtid er usikker. Onsdag ble han løst fra kontrakten med Crystal Palace, melder TV 2. Han hadde kontrakt med klubben fram til 30. juni, men onsdag ble han og 17 andre spillere i Crystal Palace frigitt fra sine kontrakter.

Videre spill i London-klubben er imidlertid ikke helt utelukket. Klubben skal være i dialog om nye avtaler med flere av spillerne som nå er ute av kontrakt, skriver lokalavisen Croydon Guardian.

Hangelands rådgiver Jon Mørland ville onsdag ikke si så mye om sin klients fotballframtid.

– Nei, jeg kan ikke kommentere noe rundt det. Jeg må komme tilbake til det senere. Ingenting er avklart foreløpig, sier Mørland til TV 2.

33-åringen hadde ingen stor sesong i London-klubben. Hvis han ikke får noen ny kontrakt i England spekuleres det i om Hangeland reiser hjem til Stavanger.

Hangeland ga for en drøy uke siden inntrykk om at han ønsket å fortsette karrieren i klubben som denne sesongen endte på en sterk 10. plass i Premier League.

— Jeg har virkelig trivdes i Palace. Så hvis de vil ha meg med videre kan vi forhåpentligvis bli enige om noe, sa Hangeland den gangen.