Her faller Adnan Januzaj slik at Manchester United fikk straffespark. Foto: NTB scanpix

MANCHESTER UNITED — NORWICH 4-0

Bare Phil Jones og Tom Cleverly var igjen fra de 11 som startet for Manchester United i helgen. Dermed fikk unge lovende spillere som Adnan Januzaj og Wilfried Zaha sjansen for hjemmelaget i fjerde runde i ligacupen, og Januzaj markerte seg nesten med det samme. I en duell med Fer ved dødlinjen falt unggutten og skaffet United straffe. Det var kontakt mellom de to spillerne, men straffesparket var av det billige slaget.

Javier Hernandez scoret sikkert.

Manchester United kontrollerte kampen i lange perioder. I det 35. minutt var Januzaj nær å doble ledelsen da han skjøt fra langt hold, men ballen gikk like utenfor. 18-åringen fortsatte å plage Norwich-forsvarerne, men en lite underholdende omgang endte 1-0. Like etter pause doblet Hernandez ledelsen etter et innlegg fra Alexander Büttner.

Bare tre minutter etterpå kunne gjestene redusert ved Robert Snodgrass, men headingen hans ble for svak.

I samme situasjon ble Snodgrass skadet, tilsynelatende etter en kollisjon med Rafael. Han ble liggende lenge på banen før han til slutt ble fraktet ut på båre.

Tross spredte forsøk fra Norwich var det ingen tvil om hvor seieren ville ende, og da Phil Jones scoret på en volley tre minutter før slutt, var avansementet i boks.

Fabio økte til 4-0 på overtid.

Fakta ligacupen tirsdag:

Arsenal – Chelsea 0-2 (0-1) Mål: 0-1 Cesar Azpilicueta (25), 0-2 Juan Mata (66).

59.455 tilskuere.

Burnley – West Ham 0-2 (0-0) Mål: 0-1 Matthew Taylor (str. 76), 0-2 Jack Collison (str. 90).

Rødt kort: Keith Treacy (90), Burnley.

Leicester – Fulham 4-3 (2-1) Mål: 0-1 Hugo Rodallega (18), 1-1 Wes Morgan (40), 2-1 Chris Wood (45), 3-1 Ignasi Miquel (53), 3-2 Rodallega (54), 3-3 Georgios Karagounis (87), 4-3 Lloyd Dyer (89).

17.932 tilskuere.

John Arne Riise spilte hele kampen for Fulham.

Manchester U. – Norwich 4-0 (1-0) Mål: 1-0 Javier Hernandez (str. 20), 2-0 Hernandez (54), 3-0 Phil Jones (88), 4-0 Fabio Da Silva (90).

Birmingham – Stoke 4-4 (1-1) e.o. (2-4 på straffer) Mål: 0-1 Oussama Assaidi (10), 1-1 Tom Adeyemi (28), 1-2 Peter Crouch (55), 1-3 Marko Arnautovic (71), 2-3 Peter Løvenkrands (85), 3-3 Løvenkrands (90), 3-4 Kenwyne Jones (94), 4-4 Olly Lee (118).