NYBERGSUND: Adis Maglic, Christoffer Heier Solbakken og Remond Mendy spilte alle i går, med småskader.

I tillegg har Sundet Stian Lund ute med skade, mens Damian Williams er borte med landslaget. Forsvarsklippen Gudmann Thorisson måtte også stå over gårsdagens kamp på grunn av tre gule kort. Nybergsunds trener, Ola Brenden, så seg dermed nødt til å omskolere spissen Demba Traorè til midtstopper mot Bryne i går, og legger ikke skjul på at han hadde ønsker seg noen forsterkninger.

Første gang som midtstopper

Til tross for at Traorè var innblandet i begge baklengsmålene til Nybergsund i går, ryddet han også godt opp i duellene mot Bryne-spillerne. Selv tror han det var nettopp det som gjorde at Brenden valgte han på stopperplassen.

– Jeg har aldri i mitt liv spilt midtstopper, så det var en ny erfaring, forteller 29-åringen, som tar på seg all skylden for det første målet.

Spissen innrømmer at det var uvant å spille i posisjonen, og er klar på hva som var vanskeligst å vende seg til.

– Det var helt klart posisjonsspillet som var det vanskeligste. Det var også det som gikk galt, på begge målene, forteller Demba til HA-sporten.

Mangel på erfaring

Demba var klar på at han skulle gå ut på banen å gjøre så godt han kunne i sin uvante posisjon.

– Laget er i en tøff situasjonen nå, med skader og karantene. Jeg gjorde mitt beste.

Til tross for at han var delaktig i begge Brynes mål, får svensken godkjent av trener Ola Brenden.

– Demba var den eneste muligheten vi hadde. Jeg mener fortsatt det var en riktig avgjørelse, forteller Brenden, etter å ha gått på sitt første tap på hjemmebane denne sesongen.

– Han gjør en god jobb, bortsett fra at han glipper to ganger. Det har med mangel på erfaring i posisjonen å gjøre.

Håper å få alle tilbake

Brenden legger ikke skjul på at Nybergsund har vært i en vanskelig situasjon den siste tiden, med så mange mann ute. At det var serierunde både sist søndag, torsdag og i går, merket laget.

– Vi ser slitne ut i andreomgang i dag. Når det er såpass kort mellom kampene, merker vi situasjonen vi er i ekstra godt, sier Sundet-treneren.

Borte mot Strømmen neste søndag, ser det ut til at Nybergsund får på plass alle spillerne sine, og stiller med full tropp.

– Det er viktig for oss at vi ikke fikk noen ute med tre gule i denne kampen, og det ser ut til at vi stiller med et bra mannskap mot Strømmen, avslutter Brenden.