STOCKHOLM (iTromsø): På pressekonferansen fredag var trener Bård Flovik full av lovord om det islandske driblefanten.

— Det er godt å ha ham her. Vi var veldig fornøyd med det han leverte på prøvespill, og vi har prøvd å få til en overgang. Dette er en spiller med stort potensial, sier Flovik på pressekonferansen.

Mye erfaring

Nå er overgangen i boks, og TIL måtte kjøpe Sigurdarson ut av kontrakten med Fjölnir. Overgangssummen ønsket de ikke å oppgi. Flovik var særlig opptatt av Sigurdarsons erfaring da spilleren ble presentert.

— Han har 40 toppseriekamper og 108 kamper totalt for Fjölnir. Jeg ser potensialet av en internasjonal spiller. Og han passer inn i TIL, sier Flovik fornøyd.

— Likte meg i Tromsø

Aron Sigurdarson var alvorlig gjennom pressekonferansen, men lot seg ikke be to ganger da iTromsø spurte om han kunne smile for kameraet.

— TIL viste at de virkelig ville ha meg, og jeg likte meg på prøvespill her. Jeg håper å score mange mål, og at mange liker måten jeg spiller på. Jeg skal gjøre det beste for TIL, og sannsynligvis spille mye, sier islendingen selv.

ET LITE STYKKE TROMSØ: 22-åringen kommer fra Fjölnir, og ble presentert med sin nye hjemmebane - Alfheim - i bakgrunnen. Foto: Jørund Wessel Carlsen

Islandsk EM-håp

22-åringen håper å være en del av den islandske EM-troppen når europamesterskapet spilles i juni.

— Ja, jeg vil være med der, sier TIL-nykommeren, som scoret i debuten for Island tidligere i vinter.

— Det er suverent. Erfaringen han vil få i EM vil være suveren for ham og for oss, sier Flovik.