Disse starter for Bryne

<p>Trener Tommy Bergersen må gjøre én forandring.</p>

Publisert:

Fotball , 12. juni 2011 , AddecoligaenSandefjord - Bryne 1-1trener Tommy Bergersen , Bryne Foto: Digitalsport

  • Ola Fintland
Denne artikkelen er over ni år gammel

Skader og karantener har gjort at Bryne-trener Tommy Bergersen har vært nødt til å gjøre mange bytter fra kamp til kamp.

Men de to siste kampene har han stilt med de samme elleve spillerne fra start.

  • LIVE kl. 19.15: Bryne — HamKam

Det er første gangen denne sesongen at Bryne stiller med det samme laget i to kamper på rad. Det har også gitt gode resultater på banen med 3-1 hjemme mot Ranheim og 4-2 borte mot Strømmen.

I kveldens TV-kamp mot HamKam må Bryne-treneren gjøre én endring på laget.

Geir Dahle Høyland har startet de to siste kampene på høyrekanten, men har ikke trent skikkelig den siste uken på grunn av sykdom. Det gjør at Kim Robert Nyborg får sjansen fra start på høyrekanten. Han kom inn i andre omgang mot Strømmen sist og skaffet blant annet Bryne et straffespark.

Nykommer Efe Prince Ehiorobo spilte en god treningskamp mot Viking på onsdag, men Bryne-trener Tommy Bergersen velger å gi ny tillit til Sverre Larshus Larsen, Esben Ertzeid og Klaus Vikesdal Petersen sentralt på midtbanen. Sistnevnte har scoret i begge de to siste kampene, mens Sverre Larshus Larsen kom på scoringslisten mot Strømmen.

— Begge har vært i bra form i det siste, forklarer Bergersen. Det er også noe av årsaken til at Bergersen har valgt å bytte fra 4-4-2 til 4-5-1. — Både Klaus og Sverre er bedre som indreløpere enn som flanker, sier Bergersen.

Disse starter for Bryne (4-5-1): Anders Kristiansen - Vegar Landro, Kai Risholt, Tommy Eide Møster, Aleksander Midtsian - Kim Roberg Nyborg, Sverre Larshus Larsen, Esben Ertzeid, Klaus Vikesdal Petersen, Marius Helle - Tommy Høiland.

Publisert:

Les også

  1. Tidligere Viking-spiller til Russland

  2. Sokolowski er sykmeldt

Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.
  1. Fotball 1. div