Raufoss – Levanger 0-6 (0-3)

Det tok ikke lang tid før Levanger kunne juble i Raufoss. Allerede etter åtte minutter måtte Christopher Tronhus hente ballen ut av Raufoss-nettet. Andreas Peterson serverte ballen til Benjamin Stokke som banket ballen i mål. Dette var etter en god Levanger-start.

Og Raufoss greide ikke å hente med. Fem minutter senere måtte nemlig Tronhus plukke ballen nok en gang ut fra nettmaskene. Denne gangen var det Ørjan Hopen som scoret. Jo Sondre Aas fikk ikke snudd seg for å skyte. Dermed ga han ballen til en stormende Hopen som bare kunne bredside ballen i mål.

Kunne ha ledet mer

Like før halvtimen burde bortelaget fått nummer tre. Aas og Hopen vartet på ny opp med et godt samspill. Duoen brukte litt for lang tid meg ballen og hjemmelaget fikk organisert seg og blokkert til corner.

Så – rett før 40 minutter spilt, fikk Levanger sin tredje scoring. Marcus Astvald fyrte et svakt skudd etter å ha fått ballen fra Benjamin Stokke. Ballen trillet rolig over linjen etter svenskens skudd og Levanger ledet 3-0. Levanger leverte god kvalitet på Raufoss Stadion. Hjemmelaget kom til svært få muligheter og hang ikke med i tauene da bortelaget kjørte showet. Levanger kunne ha ledet mer enn 3-0 da lagene gikk i garderoben.

Superinnbytter

Ved starten av andreomgangen gjorde Magnus Powell et bytte. Inn kom Andreas Lykke Strand for Bent Sørmo. Med bare tre minutter på banen kunne unggutten slippe jubelen løs for aller første gang i 1. divisjonen.

Like etterpå var 19-åringen fra Verdal der nok en gang. Rikard Nilsson slo et nydelig innlegg og Lykke Strand doblet sine mål i 1.divisjonen på svært kort tid.

Kampen døde litt ut og det så lenge ut som at det skulle bli 5-0 til Levanger. Seks minutter før slutt gjorde Bendik Bye noe med det. Sistnevnte fikk ballen etter et skudd fra Hopen. Dermed ble det en enkel jobb for Bye å sette inn 6-0 til bortelaget.

Det ble med hele seks scoringer i Raufoss. Alle til Levanger. Til tross for målshow, blir det ingen play off til nordtrønderne da Mjøndalen vant sin kamp mot KFUM.