Patrick Thoresen scoret ett mål da SKA St. Petersburg slo Avtomobilist Jekaterinburg 6-4 på bortebane i ishockeyserien KHL søndag.

Den norske landslagsstjernen spilte 15.45 minutter og hadde fire skudd på mål da SKA tok sin annen strake seier i den nye sesongen.

34 sekunder ut i midtperioden forechecket Thoresen i midtsonen og vant pucken fra en hjemmespiller nær blålinjen. Han satte fart mellom backene og satte inn 2-0 med et backhandskudd alene med keeper.

SKA tok ledelsen tidlig i første periode og ga den aldri fra seg. Laget ledet både 3-0 og 5-1 før hjemmelaget fikk noen trøstemål mot slutten.

Jonas Holøs noterte også målpoeng i KHL søndag. Han hadde pasningen til Lokomotiv Jaroslavls 1-1-mål i bortekampen mot Avangard Omsk, men det endte med 2-5-tap.

Holøs spilte fram til Anton Buts scoring i overtallsspill 7.19 minutter ut i midtperioden. Nordmannens slagskudd ble styrt inn, men bare 24 sekunder senere tok hjemmelaget ledelsen for godt.

Holøs var på isen 23.49 minutter, mest av alle Lokomotivs utespillere. Han hadde to skudd på mål.

Lørdag ble det markert at det var to år siden flytragedien som utslettet hele Lokomotiv Jaroslavls daværende spillerstall. Klubben er i høst tilbake i KHL og har tapt sine to første kamper.

Lars Haugen slapp ikke til da Dinamo Minsk tapte 1-2 hjemme for CSKA Moskva etter forlengning. Kevin Laland voktet hjemmemålet. Georgij Misjarin ble matchvinner etter 2.55 minutters spill i sudden death. (©NTB)