Wolverhampton skulle rykke direkte opp igjen til Premier League. Nå ligger laget på 18. pass (av 24) i den engelske mesterskapsserien. Managerbyttet i begynnelsen av desember har ikke vært noe vendepunkt på klubben. I stedet har det sendt Wolves ut i en mystisk rekke av uavgjorte kamper. Siden Glenn Hoddle erstattet Dave Jones, har Wolverhampton spilt fem kamper. Alle har endt 1-1. I de to siste kampene har Seyi Olofinjana vært ubenyttet reserve.

— Glenn tester ut andre alternativer på midtbanen. George er ikke skadet, men har ikke spilt opp mot sitt beste i det siste, Det har han også erkjent selv. Han prøver å tilpasse seg og virker glad. Så det er ingen problemer mellom ham og manageren, sier Wolves-talsmann John Hendley til Bergens Tidende.

Mesterskapsseriens dyreste sommerinvestering storspilte etter at Dave Jones fikk sparken. Både managervikar Stuart Gray og Hoddle plasserte Olofinjana som den offensive spilleren i Wolves' midtbanediamant, og nigerianeren takket for tilliten med tre strålende mål på fire kamper i månedsskiftet november/desember.

Avtroppende formann i Wolverhampton Wanderers Supporters Trust, Bob Crockett, skjønner ikke hvorfor Olofinjana er vraket.

— George er populær blant fansen, og personlig synes jeg han burde ha startet. Han er en av få spillere i laget med gode ferdigheter. Det eneste han mangler, er nok tøffhet i taklingssituasjoner. En slik egenskap er viktig i den ligaen vi spiller i, sier han.