KAISERSLAUTERN — 1860 MÜNCHEN 3-2

Ruben Yttergård Jenssen spilte 45 minutter da Kaiserslautern snudde 0-2 til 3-2-seier i en vanvittig snuoperasjonhjemme mot 1860 München i serieåpningen.

Kaiserslauterns keeper Tobias Sippel fikk rødt kort etter 20 minutters spill og med to kjappe scoringerfra Rubin Rafael Okotietil bortelaget så det bekmørkt ut da 1860 München gikk til pause med en mann mer på banen og med 2-0-ledelse.

Lakic-dobbel

Landslagsspilleren fra Tromsø ble tatt av banen og fikk se lagkameratene snu 0-2 til 3-2 med én mann mindre på banen.

I 68. minutt reduserte Srdan Lakic på strffespark før samme mann utlignet til 2-2 kun tre minutter senere.

Ti minutter før full tid sørget Philipp Hoffmann for at snuoperasjonen var komplett og for at Kaiserslautern kunne innkassere tre poeng i årets første kamp.