Etter litt nervøs åpning fra begge lags side, var det Bryne som fikk den første muligheten. Geir Andre Herrem viste fram sin eminente fart, og ble til slutt felt av Fredrikstads keeper Jon Masalin. Det påfølgende straffesparket satte Herrem selv elegant inn i nettmaskene.

Hjemmelaget fortsatte å utfordre Fredrikstad på overgangsmuligheter, og flere ganger slet de litt trege midtstopperne til gjestene å matche farten til Bryne-spillerne. Uten at det resulterte i noen store målsjanser.

Fredrikstad var nær utligning da Raio Piiroja fikk stige høyest etter et hjørnespark, men heldigvis for Bryne så styrte han headingen over tverrliggeren.

Drømmetreff

Bommet gjorde ikke Simen Rafn midtveis i omgangen. Han fikk skikkelig drømmetreff fra kanten av 16-meteren og plasserte ballen helt oppe i vinkelen, utagbart for Anders Kristiansen i Bryne-målet.

Det kunne virke som om litt av luften gikk ut av Fredrikstad-spillerne da det ble kjent at Sarpsborg hadde tatt ledelsen mot Alta. Det var i alle fall ikke mye fart og plan over spillet som ble servert utover i omgangen.

Men det var likevel gjestene som var nærmest en scoring, da Alex Valencia prøvde seg med en lobb. På en mirakuløs måte klarte imidlertid Christer Fjellstad og heade ballen i tverrligger og ut fra målstreken. Akkurat i den situasjonen var Bryne-keeper Anders Kristiansen fullstendig på bærtur, langt vekke fra målstreken.

Nesten

I omgangens siste ordinære spilleminutt var Geir Andre Herrem utrolig nær sin andre scoring for dagen. Han headet over keeper, men dessverre like utenfor. Dermed endte omgangen med 1-1, et resultat gir et godt og rettferdig bilde av kampen.

Fredrikstad var først med å produsere målsjanse etter pause. Et flott innlegg fra høyresiden endte nesten i beinene hos Alex Valencia. Men en resolutt inntreden av Anders Kristiansen hindret scoring.

At det ikke ble ledelse til gjestene da Alex Valencia fikk solid treff fra kort hold etter vel en times spill var helt utrolig. En solid feberredning av Bryne-keeperen sørget nok en gang for at det fortsatt står 1–1. ## Kjempescoring

Fortsatt liv i direkte opprykk for gjestene etter at Celso Borges dundret et frispark fra 17 meter over muren og opp i nettmaskene. Heller ikke denne scoringen kunne Anders Kristiansen gjøre noe med.

Innbytter Simen Melhus prøvde seg med et langskudd kvarteret før slutt, men markkryperen gikk på utsiden av stangen.

Utrolig at ikke Fredrikstad klarte å punktere kampen med nok en scoring da de kom tre mot to etter 81 minutter. Avslutningen til Christian Gamboa endte imidlertid rett i beinene til Bryne-keeperen.

Simen Melhus fikk virkelig fart på lærkulen da han sørget for utligning to minutter før ordinær spilletid var ute. Hjemmelaget har omtrent satset alt framover de siste minuttene i håp om å få sin scoring, og har definitivt lyktes med det trekket.

1. divisjon, herrer

Bryne – Fredrikstad 2–2 (1-1)

Bryne stadion

Tilskuere: 1637

Mål: 1–0 Geir Andre Herrem (str. 6), 1–1 Simen Rafn (23), 1–2 Celso Borges (69), Simen Melhus (88)

Dommer: Svein Erik Edvardsen

Gult kort: Sverre Larshus Larsen og Esben Ertzeid, Bryne, Celso Borges og Raio Piiroja, Fredrikstad