− Deilige tre poeng for laget i den situasjonen vi har kommet opp i, og deilig for meg å sette mitt første mål for sesongen, sier innhopperen i lyseblått til Aftenbladet like etter kampslutt.

Trener Bengt Sæternes er full av lovord — om Langås og om laget.

− Vi har hatt masse motgang, og det var jammen tøft nok i dag også. Derfor føles det ekstra godt å lykkes, å oppleve at vi har marginene med oss, sier egersunderen.

− Hele gruppen gleder seg på vegne av Ole Kristian, og jeg er utrolig stolt og glad på vegne av laget og guttene som klarte å snu dette. Akkurat nå føler vi både glede og lettelse, tilføyer Sæternes.

Bedring for Langås i det siste

Ole Kristian Langås har ikke hatt noen god sesong så langt, men den tidligere Ull/Kisa-spilleren som kom til Sandnes før fjorårssesongen, har meget bedring den siste tiden.

− Jeg har hatt noen gode kamper fra start og var rimelig klar da jeg kom også i dag. For en angrepsspiller er det alltid godt å score, særlig når det er årets første, innrømmer Langås.

I det 80. minutt avsluttet han en perfekt Sandnes-kontring, tuppet ballen forbi Nest-keeper Øystein Øvretveit og ble vippet over ende. Aldri tvil om straffesparket som Pontus Engblom fulgte opp med sitt andre for dagen.

Kontringsscoring på overtid

Men Nest Sotra utlignet og så ut til å få et fortjent poeng da Langås igjen var på farten. To minutter på overtid avsluttet han nok en kontring, Sandnes sin tredje for dagen, og bortelagets tredje mål.

− Det var et slag i trynet da Nest utlignet til 2-2, men så føltes det desto bedre å gjøre 3-2 for oss, sier Ole Kristian Langås.

Trener Bengt Sæternes gledet seg ikke bare over Langås, han roser hele laget, men også Sæternes la merke til at to av nøkkelspillerne, Solomon Owello og Anel Raskaj, endelig fungerte sammen.

− Fortsetter de to slik, vil det bety mye for oss utover høsten, mener Sæternes.