FC København tok seg enkelt av Astra Giurgiu i returoppgjøret i mesterligakvalifiseringens 3. runde. Til slutt vant Solbakkens menn 3-0. Det første oppgjøret endte 1-1, men i Parken var det stor forskjell på lagene.

Andreas Cornelius ga hjemmelaget ledelsen etter 14 minutter før Federico Santander la på til 2-0 etter 34 minutter. Cornelius punkterte kampen like før pause da han scoret sitt andre for kvelden. På overtid i 1. omgang scoret Cornelius sitt andre for kvelden, og dermed var det avgjort. FCK var best også i 2. omgang, og seieren kunne ha vært enda større.

Resultatet gjør at FCK er videre til neste og siste kvalifiseringsrunde. Skulle det bli tap der venter det gruppespill i europaligaen. Med seier er klubben igjen klar for gruppespillet i mesterligaen.

— Dette er den beste prestasjonen til klubben siden 2010/2011-sesongen. Jeg er veldig imponert. Det var en maktdemonstrasjon. Vi er kommet langt med dette laget. Det er ikke sikkert at vi kommer inn i mesterligaen, men uansett hvem vi trekker som motstander i neste runde, så går vi til oppgaven med tro på at vi kan vinne, sa trener Ståle Solbakken.

Tom Høgli var ubenyttet reserve for FCK.

To straffemål sendte Celtic videre

Et mål på straffe på overtid gjorde at Celtic slo Astana 2-1, og med 3-2 sammenlagt er de videre til neste og siste kvalifiseringsrunde i mesterligaen i fotball.

Kristoffer Ajer var ikke med for Celtic. Foto: Herman Folvik

Straffesparket på overtid ble satt inn av Moussa Dembele. Leigh Griffiths scoret også på straffe da han gjorde 1-0 langt inn i overtiden av 1. omgang. Agim Ibraimi scoret mål til kasakhstanske Astana som fikk to spillere utvist helt på tampen av kampen.Stefan Johansen ble byttet inn 31 minutter ut i 1. omgang for Patrick Roberts— Kristoffer Ajer var ikke i troppen til Celtic.