BRANN-TROMSØ 1-0

Brann vant 1-0 over Tromsø og koblet et lite grep om sølvet i eliteserien. Laget har ikke tapt en eneste hjemmekamp i år.

Mot Tromsø ble Deyver Vega matchvinner med sin scoring etter 27 minutter. En corner ble klarert ut i returrommet, der costaricaneren ventet. Han tok ned ballen og fyrte av et skudd som snek seg inn i nærmeste hjørne.

Det betyr at Lars Arne Nilsens mannskap har 44 poeng på sølvplass – to poeng mer enn tredjeplasserte Odd.

Gode

Hjemmelaget koblet tidlig grep om kampen og hadde mye ball mot et Tromsø-lag som måtte spille 120 minutter i cuptapet mot Rosenborg onsdag.

Vadim Demidov var nære å doble ledelsen etter 34 minutter da han prøvde seg på en volley, men forsøket gikk utenfor mål til Tromsø-keeper Filip Loncaric.

Slitne TIL-bein

Etter hvilen fikk Thomas Lehne Olsen en alle tiders mulighet til å sette inn 1-1 da han etter 59 minutter headet ballen mot mål. Brann-keeper Piotr Leciejewski var imidlertid med på notene og avverget forsøket.

Etter 74 minutter fikk Lehne Olsen et nytt forsøk. Spissen kom seg alene gjennom, men fra skrått hold satte han ballen på feil side av stolpen sett med Tromsø-øyne.

Mot slutten av kampen gikk Bård Floviks menn tom for krefter, og Brann kunne juble for sin niende hjemmeseier for sesongen. (©NTB)