LSKs fotballkvinner fikk drømmen om åttedelsfinale knust med et sviende 1-4-tap borte mot Paris Saint-Germain i mesterligaen.

PSG vant 5-4 sammenlagt over to kamper. Dermed har to franske lag sendt ut begge Norges mesterligadeltakere i løpet av to kvelder. Onsdag røk Avaldsnes 0-5 borte mot tittelforsvarer Lyon, som sammenlagt vant hele 10-2.

LSK hadde 3-1-seier å gå på fra første kamp, men i Paris mente vertene alvor. Allerede etter 20 minutter sto det 2-0 til PSG, som med det resultatet hadde gått videre på bortemålsregelen.

Verónica Boquete scoret på en omdiskutert straffe etter bare fire minutters spill. Deretter doblet Cristiane ledelsen. Brasilianeren ble et mareritt for LSK, for i annen omgang gjorde hun både 3-0 og 4-0.

– LSK blir knust. Spist levende, lød det i kampkommenteringen til Romerikes Blad.

På overtid scoret Marte Berget et trøstemål for LSK Kvinner.

Monica Knudsens lag hadde to skudd på mål. Paris Saint-Germain noterte på sin side ni avslutninger mellom stengene, der altså fire av dem endte bak LSK-keeper Lill Yvonne Karlsrud.