Det stor 1-1 til pause, men amerikanerne viste i annen omgang hvem som var det beste laget. Dermed fulgte Klinsmanns menn opp 6-1 seieren over Belize i åpningskampen i turneringen. Etter to kamper står amerikanerne med 10-2 i målforskjell og seks poeng. Det er mer enn god nok til avansement.

17.597 tilskuere fikk se Jose Ciprian gi cubanerne ledelsen 1-0 36 minutter ut i første omgang, men Landon Donovan skapte balanse med sin utligning i det 45. minutt.

Etter pause scoret Joe Corona (56. minutt) og Chris Wondolowski (78. og 83. minutt) og dermed var seier en sikret.

USA skal møte Costa Rica i den siste gruppespillkampen, men denne kampen er helt uten betydning, i alle fall for amerikanernes avansement i turneringen.

Rosenborg-spiller Mikkel Diskerud kom inn som innbytter.