Kampen i Molde er glemt, i hvert fall for resten av gutta. Jeg irriterer meg fortsatt over poengene som røk og rødkortet.

De siste to ukene har vært turbulente. Spillerne har holdt fokus på det vi skal og er betalt for; Å spille fotball.

Prestasjonen mot Molde var god, selv om det hjelper lite i den situasjonen vi er i. Selvfølgelig var det viktig å få på plass trener.

Tom Nordlie leder Sandnes Ulf for første gang lørdag. Foto: Fredrik Refvem

Tom Nordlie svirret det rykter om tidlig. For alle oss norske på laget er han en kjent person og trener.Sirkus Nordlie, som han ble kallt i VG, har ikke vært noen sirkusdirektør ennå. Han har klare meninger om presspill og offensivt spill som vi har trent på denne uka.

Les mer: Samleside til alle Skjølsvik-bloggene

Så langt har det vært gode treninger med høy intensitet. Tom er glad i å prate og gutta ivrig etter å lære.

Nå er det opp til oss spillere å levere på banen. Dommen etter tre treninger får vi klokka 20 i kveld .

En trener er alltid avhengig av at spillerne er klare og gir 100 prosent. Det hjelper lite om forberedelsene har vært gode inn mot kamp, hvis spillerne ikke jobber ræva av seg.

Det har vi tenkt til å gjøre klokka 18 i kveld. Kom opp og støtt gutta slik jeg skal gjøre!

Det er alltid gunstig å møte et lag som har spilt i Europa i midtuka. Reise og slitne bein er ikke en god inngang for noen. Dette skal vi dra nytta av. Samtidig vet vi at Godset gjorde en god bortekamp mot Steua og kunne fort ha vunnet.

Steven Lennon er solgt til Island. Takk for et fint år og lykke til videre.

Ulfspællarn

Fredrik Torsteinbø spilte i Sandnes Ulf i tre år fra opprykkssesongen 2011 til januar i år. Han spiller nå for topplaget Hammarby i svensk 1. divisjon. God teknisk spiller som for det meste spilte høyre kant for oss.

Fredrik i aksjon på fotballskole. Foto: sandnesulf.no

Glad i musikk. Flink å spille og synge, men bør bruke mikrofon (synger lavt). Ekstremt god kondisjon, hvis han vil. Ikke alltid Fredrik lå i tet på løpsøktene, men alltid topp to på testene. Gladgutt som kan være urokkelig i noen diskusjoner.