Da er vi på plass i Sogndal. Ikke lett å vite hva som venter oss i morgen. Etter å ha flydd, spilt kort og lest aviser, er vi kommet fram til Sogndal. En rolig trening på Fosshaugane Campus før avslapning og CL finale i kveld.

Viking og Haugesund

Vi har nå tatt poeng i de to siste kampene. Ett poeng borte mot Viking bør vi være fornøyd med i etterkant. Der og da føltes det vanvittig kjipt å gi fra seg en 2-0 ledelse. Enorm ramme rundt kampen og kanon støtte fra Gaukereiret og resten av Sandnesgjengen.

Ble faktisk ikke så mye dritslenging og tøffe taklinger som jeg hadde forventet. Sigurdsson og jeg har jo kranglet kronisk i de siste lokaloppgjørene. Nå var det vel bare to-tre diskusjoner. Er vi blitt voksne eller var det så mye trøkk fra tribunen at man ikke hørte hverandre? Heller mot det siste. Lenge siden det har vært vanskelig å kommunisere med med— og motspillere på en tippeligaarena.

Mot Haugesund var vi stabile defensivt. Dette må vi dra må oss mot Sogndal i morgen og i fortsettelsen. Vi skapte ikke like mange målsjanser som vi burde og trener for. Satser på at det blir flere scoringer mot Sogndal.

Sandvedbesøk

Den siste uka har vi stort sett restituert oss. Tre kamper i uka er jo den morsomste perioden i en sesong, men også den tøffeste.

På torsdag var vi på Sandved og trente og hadde fotballskole. 200 unger så ut til å kose seg i solsteken, noe vi spillere også gjorde. Det er selvfølgelig viktig for klubben å ha gode relasjoner til klubbene i nærområdet. For å få flere supportere og få fylt opp stadion for eksempel. Så mot Bodø Glimt kommer det forhåpentligvis 200 kids fra Sandved med foreldre.

Ulfspællarn

Kamal Saaliti

Kamal Saaliti kom til klubben i 2011 og var en viktig bidragsyter til opprykket. Var selvutnevnt klovn og leverte da også utenfor banen. Likte å holde de yngste på laget godt planta på jorda med å kalle de:"jævla junior". Tvers igjennom fin fyr. Er nå spillende assistenttrener for Notodden.