Molde — Kristiansund 2-3

Treningskampen mellom Molde og Kristiansund på Aker stadion torsdag ble aldri noen veldig severdig begivenhet. Begge lag var halvveis i feriemodus, i en kamp hvor KBK snudde 2-1 til 2-3 i den andre omgangen.

Kasper Nissen var lyspunktet hos MFK, og prøvespilleren satte inn begge scoringene til MFK.

– Det er alltid en god søknad å score mål, sier trener Ole Gunnar Solskjær om mulighetene for MFK-kontrakt til dansken.

– Gutten var positiv, og et av lyspunktene i dag. Så får vi se hva som skjer. Jeg tror han kan bli veldig bra, fortsetter han.

Gavepakke for Nissen

Nissen satte først inn 1-1 etter en real gavepakke fra KBK-keeper Morice. Sisteskansen bommet regelrett på ballen etter et tilbakespill, og dermed kunne Nissen spasere ballen i mål.

Da halvtimen var passert fikk 19-åringen igjen nettsus, etter et flott angrep av MFK. Fredrik Aursnes forlenget et innlegg fra Joona Toivio, og inne i boksen sto Nissen og bredsidet ballen i mål.

Prøvespiller Kasper Nissen var MFKs lyspunkt mot KBK torsdag, ifølge trener Ole Gunnar Solskjær. Her har han akkurat satt inn et av sine to mål. Foto: Bjørn Brunvoll

– Det første målet må keeperen til KBK ta skylda for, og på den andre er han fint frampå og setter inn. Det var bra spill, sier Solskjær.

– Er dette en mann dere nå håper å få signert?

– Vi hadde ikke hatt Kasper her om vi ikke var interessert og vurderer det. Så får vi se, sier Solskjær.

Ikke uten betydning

Til tross for at det var en betydningsløs kamp, var han ikke fornøyd med eget lags prestasjoner.

– Det har mye å si at vi taper. Det har noe med mentaliteten å gjøre. Om det er Daniels testimonial, denne kampen eller en seriekamp, så må vi vise mer enn dette for å vinne, sier han.

– Hvor skuffende var dette?

– Nja, det er jo på slutten av sesongen. Det er en jevn kamp. Det var en gjennomkjøring for dem fysisk, men det var også en gjennomkjøring på det mentale. Selv om det er en treningskamp, så må vi ville vinne mer enn dette her, mener Solskjær.

Rocky Leckaj, Aliou Coly og Daouda Bamba sto for KBKs scoringer.