— Alle i klubben vil naturligvis beholde plassen i Premier League, men uansett hva som skjer, vil jeg være her også i fremtiden. Det kan jeg garantere med hundre prosent sikkerhet, sier Ole Gunnar Solskjær til lokalavisen Wales Echo.

DIREKTE LØRDAG 16.00: Cardiff - Liverpool

Cardiff har åtte matchballer igjen for å redde plassen i Englands øverste divisjon. Den første av dem kommer lørdag, hjemme mot Liverpool. Etter de 30 første kampene står waliserne med 25 poeng og ligger nest sist i Premier League.

Siden Solskjær tok over klubben ved årsskiftet har laget vunnet to av ti seriekamper. Oppgjøret mot Aston Villa endte 0-0. Seierne mot Fulham og Norwich kom begge på hjemme i Cardiff.

— Alle vet at kontinuitet er en nøkkelfaktor for suksess. Jeg har opplevd et enormt engasjement rundt klubben helt siden jeg kom hit. Engasjement, lojalitet og hardt arbeid er verdier jeg mener er viktig. Jeg har aldri jobbet så hardt i hele min karriere som det jeg gjør nå, men det var jeg klar over da jeg tok jobben, sier Solskjær.

- Åtte cupfinaler igjen

Til tross for motgangen har den tidligere Molde-treneren full tillit av Cardiff-eier Vincent Tan og styreformann Mehmet Dalman.

— Jeg vil vinne respekt gjennom den fotballen som laget mitt spiller og gjennom mitt engasjement for klubben. Dette er et stort prosjekt, og akkurat nå alt fokuset mitt på å sikre at Cardiff spiller i Premier League også neste sesong. Ingen i klubben er i tvil om at vi kan gjøre det, og vi har åtte cupfinaler for å oppnå det, sier Solskjær.

Lørdag står Brendan Rodgers’ formsterke og titteljagende Liverpool på motsatt banehalvdel på Cardiff City Stadium.

— Vi vet hva vi må gjøre og hva som møter oss. Liverpool tror de kan vinne Premier League, men vi fokuserer på oss selv, sa Ole Gunnar Solskjær på fredagens pressekonferanse i forkant av oppgjøret mot klubben som jakter sitt første seriegull siden 1990. ## Har scoret mer enn hele Cardiff

Så langt har Anfield-klubben pøst inn 76 mål på 29 kamper. Mye av æren for det skal Luis Suarez ha. Han har alene stått for 25 seriemål.

Det er faktisk to mer enn Solskjærs Cardiff har maktet til sammen på sine 30 første kamper. Spissduoen Suarez og Daniel Sturridge har ikke puttet mindre enn 43 mål seg imellom.

— I øyeblikket er Liverpool kanskje det beste kontringslaget i Europa med LuizSuárez og Daniel Sturridge. Du har Raheem Sterling med skremmende fart der også. Vi må bare gi alt. Dette er en kamp mange ikke gir oss noen mulighet i, sier Solskjær til klubbens nettsider.