Medkila – Klepp 1-0

– Vi klarer alltid å finne noe positivt å ta med fra kampene, så er det viktig for oss å glemme det negative, forteller keeper Justine Bernier.

Kampen mot Medkila var sjansefattig, men jevn, og Klepp hadde mulighet til å redde inn poenget. Nå mener keeperen laget må gå hjem å gjøre seg klar til kampen mot topplaget Stabæk.

– Det er ikke vanskelig å motivere seg foran en slik kamp. Det er et av de beste lagene i Toppserien, og deres nivå er der vi og ønsker å ligge.

Må takle det

Bare en gang har laget tatt poeng borte denne sesong, noe som plager keeperen som hater å tape. Hun forklarer at hun tidligere slet med å komme seg oppå igjen, men begynte å interessere seg for idretts psykologi, og er nå mer bevisst på tankesettet.

– Jeg måtte jobbe med det en periode for å komme meg på rett spor. Men dette er noe du må takle når du spiller på et høyt nivå. Du vil få dårlige kamper, og for oss er det viktig hvor fort vi klarer å snu det igjen og fokusere på de neste oppgavene.

Tiltross for tap Klepps tredje tap på rad er hun sikker på at laget vil slå tilbake.

– Vi er så mentalt sterke i laget at vi tar et kollektivt ansvar for at det gikk galt. Nå må vi gå hjem og finne ut hvor det gikk galt, lære av det og slå tilbake.

Kampfakta

Medkila – Klepp 1-0

Pause: 1-0

Harstad stadion

Mål: 1-0 Elisabeth Jeppesen (45)

Dommer: Marius Jespersen, Beisfjord IL

Gult kort: Silje Thorsen, Lena Soleng Hansen, Therese Sessy sland Klepp, Eliza Monique Campbell, Medkila

Klepp (4-4-2): Justine Bernier — Astrid Grøttå Ree, Marie Bakke, Linn Merethe Thune, Anette Tengesdal – Karoline Surdal, Gry Tofte Ims, Silje Thorsen, Lena Soleng Hansen (Maren Knudsen, 87) - Therese Sessy Åsland, Line Krogedal Smørsgård