Tittelforsvarer Paris Saint-Germain skapte få store sjanser i 1-1-kampen borte mot Montpellier i den franske serieåpningen fredag.

Hovedstadsklubben kom bakpå allerede etter ti minutters spill i Sør-Frankrike. Montpellier utnyttet et balltap fra PSG-stjernen Zlatan Ibrahimovic på midtbanen, og Rémy Cabella kunne score etter en kontring. Han satte ballen kontrollert i nettet bak en utrusende keeper Salvatore Sirigu.

PSG dominerte banespillet, men fikk det ikke til å stemme offensivt. Det klaffet riktignok da Maxwell utlignet til 1-1 etter en time. Ibrahimovic var igjen involvert, denne gangen med en målgivende heading.

Storkjøpet Edinson Cavani startet kampen på PSG-benken. Den uruguayanske stjernespissen ble byttet inn etter 71 minutter. Han kom til en stor sjanse, men forsøket ble reddet.

Montpellier måtte spille nesten 20 minutter med ti mann etter utvisningen av Abdelhamid El Kaoutari.