BLOGG: Fokus inn mot kampen var enkelt. Vi skulle krige og løpe mer enn Stabæk. Få flere gode ballvinninger på deres banehalvdel, samt tette avstanden mellom lagdelene. Vi lyktes med det meste.

I pausen er vi fornøyde med mye. 1-0 har vi ledet både mot Odd og Brann på hjemmebane, men nå må det ikke glippe. Asle snakker om å gå for det andre målet og opprettholde det høye presset. Mange er slitne. Hannes skriker som en gærning idet vi går ut til andre omgang.

Etter at Stabæk utlignet til 1-1 ble vi litt passive — igjen. På samme måte som mot Brann og Odd. Denne gangen reiser vi oss etter "sjokket". Vi slår tilbake og tar tilbake initiativet i kampen. Hva er vel deiligere enn at vi får som fortjent 2-1. Stemningen i garderoben etter slike kamper må bare oppleves. Folk klemmer og skriker til hverandre. Stemningen fikk seg likevel en kraftig demper da undertegnede under kampropet stavet "Sandes". Må bare legge meg langflat og beklage det. I dag må fokuset flyttes til neste kamp. Sarpsborg borte blir knalltøff.

Takk for støtten fra Gaukereiret og publikum. Det er i motgang vi trenger dere mest.

Synd med skaden til Martin. Dette trengte vi absolutt ikke nå. Han er allerede giret på å komme tilbake og skal jobbe knallhardt fremover. Vi må støtte ham, hele gjengen.

Cupfadesen

Det er pinlig og flaut. Det gikk som det har gjort før. Etter slike kamper har man lyst til å gjemme seg. Det er da man skulle ønske at man var publikum eller journalist i stedet. Vi får pepper som fortjent.

Kampen mot Sola er noe vi måtte glemme fortest mulig. Samtidig var det en påminnelse om at vi ikke er bedre enn vi er. Hvis Sandnes Ulf ikke kriger og løper, har vi ikke noe i Tippeligaen å gjøre og sliter mot de fleste lag.

Sola imponerte med glød og vinnervilje. Gratulerer!

Ny spalte

Jeg har i dag tenkt å presentere en fast spalte i bloggen. Der skal jeg ta for meg gamle Sandnes Ulf-spillere som ikke lenger spiller her. Jeg forteller kort om hva vedkommende gjør i dag og hva han gjorde i Ulf. Spalten kalles: Ulfspællarn.

Ulfspællarn: Harald Vindenes

Spiller i dag for Vard Haugesund og jobber som ingeniør. Kjent som en kompromissløs back med rå fysikk. Også kjent som vaktmester.

Harald Vindenes til høyre. Foto: privat

Hans største påfunn i Ulf var da han i Ulsteinvik gikk i bresjen for å låne en båt etter kamp. Noen spillere hoppet over et gjerde og dro ut på det åpne hav. Harald mener selv dette var avgjørende for klubbens snuoperasjon som endte med eliteseriespill.(Båten ble rodd tilbake på plass selv om enkelte, deriblant Henning Rugland, ville ut på storhavet.)