Da Stabæk var på treningsleir på Malta i begynnelsen av februar skjedde det en bisarr hendelse.

Ohi Omoijuanfo (22), som kom fra Jerv før årets sesong, skulle tulle med den mer rutinerte Stabæk-spilleren Cole Grossman (26), skriver VG.

Laget var samlet for et møte med videogjennomgang. Da Grossman skulle sette seg ned på en stol, hadde Omoijuanfo dratt den unna. Grossman gikk i bakken og hodet hans traff kanten på stolen.

Det førte til hjernerystelse.

– Jeg er skuffet, jeg er frustrert. Men først og fremst er jeg oppgitt over at noe sånt kan skje i en fotballklubb. Det skal ikke skje. Skader kan skje på banen, men ikke på denne måten. Jeg er overrasket, og jeg er veldig sint, sa Grossman til VG på søndag.

Har du fått med deg disse sakene?

Mandag ville ikke Grossman snakke om hendelsen, og mente at det som skjer i Stabæk må løses innad i klubben.

Omoijuanfo unnskyldte seg med en gang etter hendelsen.

– Jeg har snakket med sportssjefen og treneren, vi har prøvd å legge dette bak oss. Men det virker ikke som Cole vil ta i mot unnskyldningene mine. Jeg håper han blir frisk og kommer tilbake, han er en god og viktig spiller for oss, sier Omoijuanfo.

Han sier til VG at han ombestemte seg, og forsøkte å sette stolen tilbake. Men det var for sent.

– Jeg burde fullført hele spøken og ikke prøvd å dra stolen tilbake. Cole landet på gulvet og skallet hodet i stolen. Jeg tror ikke han hadde blitt så skadet hvis jeg ikke hadde satt stolen tilbake, for det var et tykt teppe på gulvet,sier han.

Hør den dagsferske episoden av Aftenpodden Sport hvor du får høre hvordan det er å få grisejuling i Holmenkollen og hvor Lionel Messi kanskje rappet straffe-ideen sin fra: