— Nei, det har det ikke vært. Jeg og Bård har kjent hverandre lenge, men det temaet har ikke vært oppe en eneste gang, sier Bjørn Johansen.

Den tidligere TIL-spilleren, som for tiden nyter suksess som trener for Finnsnes i 2.-divisjon, har aldri skjult ønsket om å en gang jobbe som TIL-trener.

At han er tilstede på en TIL-trening er i seg selv ingen nyhet. Det har Johansen med jevne mellomrom vært mange ganger før. Men "Bummen" skjønner at den nåværende situasjonen skaper mer spekulasjoner.

— Det jeg har sagt, og som selvfølgelig eskalerer slik situasjonen er nå, er at jeg har ambisjoner som trener og ønsker å jobbe profesjonelt, sier 45-åringen.

— Trådene må feste seg

Om en mulig trenerrolle for Bjørn Johansen i TIL utover høsten, sier fungerende hovedtrener i TIL, Bård Flovik, dette:

— Trådene må feste seg hvem som skal være hovedansvarlig for dette laget. Etter det må man sy sammen det apparatet som blir.

Samtidig forteller Flovik at det ikke har vært noe direkte kontakt med Bjørn Johansen fra hans side i det siste.

— Jeg visste ikke at han var her og har ikke snakket med Bjørn på lenge, men hyggelig at han er her og følger med.

- Hvis du får treneransvaret ut sesongen, er det aktuelt å tilby "Bummen" en rolle i trenerteamet?

— Det har jeg ikke lyst til å spekulere i.

Ingenmannsland

Tidligere denne uka uttalte Finnsnes-spiss Jonas Simonsen til Nordlys at han unner Bjørn Johansen sjansen i TIL dersom et tilbud skulle komme.

Og med grønntrøyene trygt plassert i "ingenmannsland" på 2.-divisjonstabellen kan det være enklere for å FIL å slippe Johansen dersom det skulle bli en aktuell problemstilling.

— Jeg må være generell. Før den problemstillingen er oppe, er det ikke vits å stille noen spørsmål rundt det. Men jeg skjønner at spørsmålet kommer i og med at situasjonen er slik den er, sier Bjørn Johansen.