Luis Suárez og Sergi Roberto scoret målene da Barcelona slo amerikanske Los Angeles Galaxy 2-1 i USA onsdag.

Dermed vant Suárez duellen mot tidligere Liverpool-lagkamerat Steven Gerrard. Sistnevnte forlot Merseyside-klubben etter forrige sesong til fordel for Los Angeles Galaxy i den nordamerikanske proffligaen Major League Soccer.

– Med utgangspunkt i hvordan den første kampen i sesongoppkjøringen pleier å være, og at vi bare har hatt sju dager med trening og mye reising, var dette veldig positivt, sa Barcelona-trener Luis Enrique.

93.225 tilskuere på tribunene i Pasadena fikk se et Barcelona-mannskap uten stjernespillerne Neymar og Lionel Messi. Begge har fått noen ekstra ferieuker etter en travel sommer med Copa America-spill. I onsdagens kamp klarte lagkameratene seg godt uten dem.

Suárez-mål

Luis Suárez ordnet ledelse i første omgangs siste minutt, mens Sergi Roberto doblet til 2-0 snaut midtveis i andre omgang.

Begge lag gjorde mange bytter i pausen. Målscorer Suárez var blant spillerne som forlot banen. Inn kom blant andre Andrés Iniesta og Gerard Pique.

Også Steven Gerrard ble byttet ut halvveis.

På overtid fikk hjemmefansen litt å juble for da Tommy Meyer reduserte til 2-1 med et hodestøt fra god posisjon.

Mye å forsvare

Los Angeles Galaxy ble mestre i Major League Soccer sist sesong. Nå jobber laget hardt for å forsvare tittelen.

Samme utgangspunkt har Barcelona foran den kommende fotballsesongen. Mannskapet til Luis Enrique vant både ligaen, den hjemlige cupen og mesterligaen i vår – og har veldig mye å forsvare.

Lørdag skal Luis Suárez og lagkameratene ut i ny kamp mot Manchester United. Det oppgjøret spilles på Levi's Stadium, hjemmebanen til det amerikanske fotballaget San Francisco 49ers. (©NTB)