«Det ser ut som et amerikansk college-party, bare med fruktjuice i stedet for alkohol og fysikk på utstilling. Men det er bare daglig avslapning fra det romerske tilfluktsstedet til nordmennene», skriver Corriere dello Sport med paparazzi-bilder fra hotellet til Bodø/Glimt.

Den Roma-baserte sportsavisen er en av Italias største. På paparazzi-bildene er et par av Glimt-spillerne avbildet i bare overkropper i det deilige italienske vårværet, mens det ser ut til at det pågår kortspill på hotellet i bydelen Monteverde.

– Paparazzi-bilder? Det må ha vært utrolig spennende bilder. Det skjer jo ingenting der, sier Glimt-leder Frode Thomassen til VG og ler.

– Det er vel også litt av å være ute i denne verdenen, man møter ting man hvert fall ikke har møtt i nord.

OPPMERKSOMHET: Bodø/Glimt har fått mye oppmerksomhet i de italienske sportsavisene onsdag, og i Corriere dello Sport ble det publisert paparazzi-bilder. Foto: FAKSIMILE: Corriere dello Sport

Glimt leder 2–1 i forkant av torsdagens Europa Conference League-kvartfinale fra oppgjøret på Aspmyra.

At Bodø/Glimt har trent på anlegget til Romas nabo og erkerival Lazio i forkant av oppgjøret har fått oppmerksomhet i en rekke store aviser – som Corriere dello Sport, Gazzetta dello Sport, Corriere della Sera og Tuttosport.

TOK SEG TID: Henrikh Mkhitaryan stopper for supportere på treningsanlegget Trigoria, et stykke utenfor sentrum av Roma. Foto: MATS ARNTZEN

Tidligere har Manchester City og Liverpool trent på anleggene til Lazio foran Champions League-oppgjør mot Roma.

Det har vært høy temperatur mellom klubbene den siste tiden. Etter oppgjøret i Bodø ble det klinsj mellom Glimt-trener Kjetil Knutsen og Romas keepertrener Nuno Santos. Begge er suspendert fra torsdagens kamp. Klubbene skylder på hverandre.

«Det som skjedde etter Conference League-kampen er utrolig, en ekte skandale», skrev Corriere dello Sports profilerte kommentator Ivan Zazzaroni.

En gjennomgang viser at det er langt fra første gang Mourinho og hans trenerteam har havnet i bråk. Gazzetta dello Sport skriver at Roma har «den mest stormfulle benken i Europa».

«Mourinhos fiender var en gang Ferguson, Wenger, Guardiola, Messi, Ronaldo. Nå er det Bodo Glimt, Knutsen og kunstgress», står det i Gazzetta dello Sport.

Marco Materazzi, VM-helt med Italia i 2006, hadde Mourinho som trener i Inter og er ikke i tvil:

– «Mou» bruker provokasjon som en strategi, har Materazzi sagt.

Tidligere Arsenal-manager Arsène Wenger har uttalt at Mourinho er barnslig.

– Jeg føler jeg er i barnehagen med ham, men det er en del av personligheten hans.

Mourinho fikk nok av spørsmål fra norsk presse på onsdagens pressekonferanse: