Det var seks minutter inn i kampens tredje periode at temperaturen gikk fra høy til for høy ute på isen på DNB Arena.

Etter at Dennis Sveum på Stavanger Oilers først hadde slått Storhamars Patrick Thoresen i skulderen, så svarte den 39 år gamle ringreven med å returnere slaget rett i haken på Sveum som gikk rett i isen og ble liggende.

Tidligere landslagsspiller Thoresen fikk matchstraff, mens Sveum fikk to minutters utvisning. Kampen endte til slutt 4–0 til Stavanger Oilers.

Parallelt med oppgjøret mellom Stavanger Oilers og Storhamar ble det spilt flere oppgjør i Fjordkraft-ligaen denne torsdagen.

Vålerengas nyervervelse, Andreas Martinsen, markerte seg raskt med en målgivende pasning da han debuterte for Vålerenga i 3-2-seieren over Lillehammer.

Bare 34 sekunder var spilt da Tobias Lindström ble servert av Martinsen og hamret pucken i mål til 1–0 på Jordal Amfi. Det la ikke noen demper på debutassisten at den kom mot Lillehammer, klubben Martinsen forlot tidligere i uken.

Stjernen tok samtidig en sterk 3-2-seier borte mot Frisk Asker, mens Manglerud Star vant det viktige bunnoppgjøret mot Ringerike 3–0.