Slutt på Raufoss. Hjemmelaget vinner 6–4(!) i en ellevill fotballkamp. TUIL ledet 3–1, men taper likevel og ligger fortsatt helt sist med sitt ene poeng.

90. min: Det legges til tre minutter i denne spinnville fotballkampen.

6–4! Utrolig! Maigaard setter ballen i vinkelen på nytt og setter inn sin fjerde scoring!

88.min: Nok et frispark i farlig skuddposisjon for hjemmelaget.

87.min: Gult kort til Arntzen.

Baal Andreassen er trygg og setter inn reduseringen

Straffe til TUIL. Nilsen Tangen felles.

5–3. Frisparket går i stanga, men returen settes i mål. Strand Nilsen er målscorer. Da er vel kampen avgjort?

81. min: Lysvoll feller Fandi og frispark til Raufoss på 20 meter. Maigaard skal selvsagt ta det.

79. min: Raufoss får rom mot et TUIL-lag som må satse fremover. henningson er nær ved å curle ballen i mål.

78.min: Brukbar TUIL-mulighet, men Andersens heading går rett på keeper.

76. min: Simenstad skyter fra langt hold. Ikke langt unna.

74. min: Lorentzen erstatter Braaten for TUIL. Corner til hjemmelaget.

73.min: Tangen Nilsen utfordrerog blir tatt. Gult kort til Simenstad på Raufoss.

70.min: TUIL gjør et dobbeltbytte. Ut med Kjæve og Kind Bendiksen. Inn kommer Sandbukt og Tangen.

69.min: Kjempesjanse for Raufoss. Nilsen får en hånd på ballen og Lysvoll får ballen unna streken.

67.min: Brutalt for TUIL dette, som altså ledet 3–1 for kun et drøyt kvarter siden.

4–3! Maigaard viser frem skuddfoten nok en gang og fullfører sitt hat trick.

65. min: Scoringen var for øvrig TUILs 32 baklengsmål i årets serie. Raufoss får frispark på omtrent 20 meter.

64.min: Vidåpent hvordan denne kampen kommer til å ende.

63.min: Corner til TUIL.

3–3! Maigaard banker ballen i vinkelen og Raufoss har utliknet.

60.min: Ikke noen voldsom offensiv fra Raufoss etter reduseringen.

58.min: Frispark til TUIL i bra innleggsposisjon. Går gjennom hele feltet.

2–3. Som i første omgang reduserer Raufoss ganske raskt etter at TUIL scorer. Maigård er målscorer.

54.min: Straffespark til Raufoss. Det dømmes mot Kjæve, for holding. Ser noe billig ut.

53. min: Frispark til Raufoss på cirka 40 meter.

52.min: TUIL har startet andre omgang som de startet den første.

3–1 til TUIL! Vakkert TUIL-angrep. Kristoffersen finner Arntzen som slår et strålende innlegg. Det heades i mål av Gabriel Andersen!

48.min: Kjempesjanse for Kind Bendiksen. Lysvoll slår flott inn, men Bendiksen avslutter svakt over fra 10 meter.

47.min: Rolig start på andre omgang.

46. min: 2. omgang er i gang!

Pause på stillingen 2–1 til TUIL. Fortjent ledelse, men reduseringen gjør at Raufoss vil ha fått troen på å snu kampen.

45. min: Det legges til to minutter.

43. min: Corner til hjemmelaget.

42. min: Frispark til Raufoss på cirka 25 meters hold. Godt skudd fra Maigård, men Nilsen redder.

40.min: Maigård fortsetter å skyte, uten å treffe. Over denne gangen.

38.min: Sjansefattig og ikke veldig innholdsrikt for øyeblikket.

35.min: TUIL-dominansen har definitivt avtatt, men bortelaget har fremdeles grei kontroll på kampen.

32.min: Arntzen slår inn. Raufoss klarerer til corner.

32. min: Raufoss langt farligere nå. fandi skyter, men rett på Nilsen

30.min: Berg Johnsen skyter fra 25 meter. Over.

28. min: Nytt skuddforsøk fra Mikkel Maigård. Par meter utenfor.

26.min: Godt skudd fra distanse fra Maigård. Nilsen slår til corner.

24. min: Corner til Raufoss. Nilsen nok en gang litt usikker på et innlegg

22. min: Ikke gunstig for TUIL med en rask redusering, men det er fortsatt bortelaget som styrer kampen.

1–2! Raufoss reduserer. Fandi er målscorer. Når innlegget før Nilsen og header inn 1–2.

0–2! Debutanten scorer! Lasse Berg Johnsen skyter fra snaue 16 meter og dobler ledelsen.

18.min: Lekkert TUIL-spill ender med at Kind Bendiksen skyter. Til corner.

16.min: Raufoss er omsider på tur inn i kampen.

15. min: Andersen lager frispark og får tilsnakk hos dommer Lien.

14.min: Raufoss har for øvrig Kristoffer Nessø, tidligere TUIL-spiller, på laget.

12. min: Lysvoll skaffer TUIL nok en corner.

10.min: Ikke ufortjent at TUIL tar ledelsen. Vært det førende laget hittil.

0–1! TUIL i ledelsen. Flott innlegg av Kristoffersen og Kjæve header i mål!

7. min: Arntzen tas seint. Gult kort til en Raufoss-spiller og frispark til TUIL i god innleggsposisjon. Godt slått av Kristoffersen og Andersen header like utenfor. Via en motspillerog blir corner.

6. min: Ringberg, Vegard Lysvoll, Andreas Løvland og Anders Karlsen blant dem som mangler for TUILi dag.

4.min: Jevn start på kampen. TUIL henger godt med innledningsvis.

1. min: Pussig situasjon. Ruafoss hadde rotet med lagoppstillingen og Pettersen Heiberg, som egentlig skulle starte kampen, måtte derfor starte på benken. Byttes inn etter 20 sekunder!

1. min: Vi er i gang på Raufoss!

Debut fra start altså for innlånte Lasse Berg Johnsen fra Viking. Harald Nilsen Tangen, også han på lån fra Viking, starter på benken.

TUIL stiller med følgende lag: Theodor Nilsen, Andreas Arntzen, Thomas Braaten, Henrik Breimyr, Håvard Lysvoll, Tomas Kristofferse, Thomas Kind Bendiksen, Håkon Kjæve, Lasse Berg Johnsen, Gabriel Andersen og Lars Henrik Baal Andreassen.

Før kampen: TUIL ligger fortsatt sist på tabellen i 1. divisjon med kun ett poeng etter åtte kamper. Dalingan kom tilbake etter å ha ligget under med to mål hjemme mot KFUM forrige helg, men tapte til slutt 2–3.

Raufoss på sin side har hatt en fin start på sesongen og ligger på 6.-plass med 16 poeng.