Først ut var Vollstad som møtte polske Paulina Saczuk-Michalik i 55-kilosklassen. Etter 12 runder hadde to av de tre dommerne Vollstad som vinner foran hjemmepublikummet i Bjølsenhallen.

Les også: Kickboksing-paret kan vinne VM-tittel samme kveld

– Motstanderen min var som forventet veldig pågående og offensiv. Men jeg følte meg rolig og lot henne bomme en del, for så å kontre. Det ble en jevn og tøff kamp, men jeg følte stort sett at jeg hadde grei kontroll, sier Vollstad til VG.

Tok telling

Hun kunne kose seg med tittelbeltet mens samboeren Kian Golpira møtte spanske Jaime Lizana Ciudad litt senere på kvelden i 69,1-kilosklassen. Det ble en meget fartsfylt kamp, og Ciudad måtte ta telling i andre runde etter å ha blitt truffet av en høyre krok.

Golpira ble kåret til vinner av alle de tre dommerne, og dermed ble det dobbeltjubel for norske landslagsutøverne, som har vært samboere i seks år.

– Det var en fantastisk følelse å dra dette i land. Det var rørende å oppleve så mye støtte, sier en fornøyd Vollstad.

Parets neste utfordring blir amatør-VM i Portugal i november, der de begge er medaljekandidater. I kickboksing går utøverne proff og amatør om hverandre, men proffkamper er langt mer sjeldne.

– Planen er å forsvare WAKO pro-titlene også, men det er usikkert når det blir, sier Vollstad.