Arsenal stilte ikke med alle sine beste spillere og klarte kun 0-0 i 5. runde av FA-cupen hjemme mot Hull. Norske Adama Diomande spilte hele kampen for gjestene.

Spissen kom aldri til de store sjansene, men fikk fullføre 90 minutter for klubben fra nivå to i det engelske ligasystemet.

Arsenal var det førende laget og kom til flere gode muligheter, men klarte ikke å omsette sjansene i scoringer. Avslutningene var av for dårlig kvalitet og målvakt Eldin Jakupovic sto en glimrende kamp. Han ble den store helten.

Adama Diomande i kamp med Arsenals Mathieu Flamini (til høyre) og Kieran Gibbs. Foto: Action Images via Reuters / John Sibley Livepic/NTB scanpix

Bortelaget hadde lite å by på offensivt, men var svært nære å sende Arsenal ut av cupen noen minutter før slutt. Innbytter Sone Aluko fikk en kjempemulighet alene mot keeper, men avsluttet rett på David Ospina.Omkamp borte mot Hull var nok ikke det Arsenal-manager Arsène Wenger ønsket seg før kampen. Klubben er inne i et tøft kampprogram der London-laget kjemper om ligagull og avansement mot sterke Barcelona i mesterligaen.

Hull får på sin side en ypperlig mulighet til å slå ut den regjerende mesteren på hjemmebane. Klubben leder for øyeblikket mesterskapsserien.