LILLESTRØM: -Jeg så deler av semifinalen mellom Rosenborg og Haugesund uten at jeg synes noen av lagene spilte opp mot sitt beste. Det virket som en jevn kamp. Men for meg spiller det ingen rolle hvem vi møter i en finale, sier Richard Hartis til Rbnett.

Sammen med førstelagstrener Mark Dempsey reiste han og MFK-troppen til Lillestrøm torsdag morgen, mens manager Ole Gunnar Solskjær dro fra Kristiansund.

— Vi har et lag som er i god form. Alle spillerne vi har brukt den siste tida er friske, og hele gruppa ser veldig fram til denne kampen, sier Hartis.

Grundige forberedelser

Han garanterer at Molde kommer til å spille sin egen fotball uansett hvordan hjemmelaget opptrer i kveld.

— Vi må få kampen inn i vår rytme og holde oss til vår egen stil. Da har vi alle muligheter til å vinne. De har slått oss to ganger i år, og vi har forberedt oss grundig for at det ikke skal skje igjen. Men Lillestrøm er et godt lag og vi får en svært tøff oppgave, fastslår keepertreneren.

- Kjempegreier med RBK

Daniel Berg Hestad jakter på Åråsen sin fjerde cupfinale. Han gleder seg til å møte Lillestrøm. Og forhåpentligvis Rosenborg.

— Sportslig sett er det kjempegreier at Rosenborg skal til Ullevaal. Hvis vi møter dem der blir det en veldig bra finale. Men først må vi gjøre jobben vår mot Lillestrøm, sier MFK-kapteinen.