FIKK BANK: Danmark fikk juling av Aras Ozbiliz og Armenia i VM-kvalifiseringen tirsdag. FIKK BANK: Danmark fikk juling av Aras Ozbiliz og Armenia i VM-kvalifiseringen tirsdag. Foto: Jens Norgaard Larsen / Reuters / NTB scanpix

Sjokktap for Danmark

Tapte 0-4 for Armenia – hjemme!

DANMARK — ARMENIA 0-4

Glem VM: Skandaløst ringe, drenge!, er tittelen på Ekstra Bladet.

Dansk kollaps - farvel til VM, skriver Sporten.dk.

Og det er ikke rart at det danske landslaget får hard medfart. Tirsdag kveld tapte de 0-4 for Armenia foran 14.284 skrekkslagne tilskuere i Parken.

Danskenes elendige kveld startet omtrent med én gang kampen var i gang. 27 sekunder var spilt da en upresset Simon Kjær rotet bort ballen, og Yura Movsisyan ga gjestene 1-0. Aras Ozbiliz doblet etter 19 minutter. Movisisyan (59) og Henrik Mkhitaryan (82) sørget for det tredje og fjerde.

Dermed er Danmark ille ute i gruppe B av VM-kvalifiseringen. Italia topper med 14 poeng, mens Bulgaria har 10. Danmark er nest sist med kun Malta bak seg. Morten Olsens lag har 6 poeng, og sliter også med å klare 2.-plassen.

Det danske landshold fik røvfuld på hjemmebane mod nummer 89 i verden – dermed kan holdet ikke længere selv afgøre sin VM-skæbne, skriver Ekstra Bladet.

De pisser på oss! var gjennomgangsmelodien på pressetribunen.

Pinlig var det. Mer enn pinlig. Katastrofalt dårlig, skriver Ekstra Bladet.

Sporten.dk mener 11. juni 2013 er en kveld Morten Olsen aldri kommer til å glemme.

Det værste nederlag i landstrænertiden. I 13 år som boss og succesfuld landstræner for Danmark. Måske bliver den dato også sidste gang, Morten Olsen var at finde i det danske landstrænersæde.

Nettstedet mener at danskene bare kan booke sommerferie i 2014, for VM i Brasil skal ses foran skjermen.

I dansk presse omtales tapet som den største nedturen i Morten Olsens periode som landslagssjef. Den strekker seg tilbake til 2000.