Avaldsnes gikk ut i hundre mot Klepp, og allerede etter 20 minutter ledet hjemmelaget 3-0. Holmfridur Magnusdottir ble kampens store spiller med fire scoringer i kvartfinalen, som til slutt endte med 8-2-seier til Avaldsnes.

Røa fikk også en tidlig komfortabel ledelse i sin kamp mot Kolbotn. Etter 13 minutter ledet de rødkledde 2-0 etter scoringer av Line Kvalsvik og Eline Johansen. Kolbotn maktet ikke å komme tilbake, og et snaut kvarter før slutt la Kvalsvik på til 3-0. 406 tilskuere fulgte LSK Kvinners 4-2-seier mot Stabæk foran 406 tilskuere. Isabell Herlovsen scoret tre ganger for Lillestrøm-jentene.

Trondheims-Ørn vant 4-0 hjemme mot Medkila, men tre av målene kom først det siste kvarteret.