John Arne Riise og hans Roma tok i kveld imot byrival Lazio til lokaloppgjør i den Italienske hovedstaden.

Og det gikk hett for seg i Roma i kveld. I løpet av den første omgangen måtte kampen avbrytes to ganger av dommeren på grunn av fyrverkeribruk og bråk på tribunene. Det melder expressen.

Lagene måtte ikke forlate banen under avbruddene, men det var en rekke stygge episoder på tribunene.

John Arne Riise spilte fra start for Roma, og leverte en flott figur i heksegryta på Stadio Olimpico.

Roma best på banen

I selve kampen var det lenge jevnt mellom rivalene. Det tok 78 minutter før ballen nådde nettmaskene i den italienske hovedstaden. Og det var John Arne Riises Roma som fikk nettsus.

Marco Cassetti fikk æren av å sette 1-0 i nota, til ellevill jubel blant hjemmefansen, på den allerede svært så engasjerte Stadio Olimpico. Casetti banket til et hardt innlegg fra venstre på direkten, og klinket kula i mål.

Se kampfakta HER!

(Artikkelen fortsetter)

Supporterfavoritten Francesco Totti og Roma slo byrival Lazio. (Foto: Scanpix)

Riise nære på

Etter 85 minutters spill var John Arne Riise nær på å øke sin heltestatus i Roma-trøya til uante høyder. Et høyt overlegg fra Francesco Totti nådde Riise, som sto klar i bakkant av Lazios 16-meter.

Riise tok frem sitt varemerke, nemlig skuddfoten, og banket til ballen på hel volley. Skuddet var nydelig teknisk utført, men Fernando Muslera i Lazio-målet tok frem sitt ypperste spill, og slo ballen like over mål, og til corner.

Riise-mål eller ikke, Roma gikk seirende ut av prestisjeduellen med Lazio, og er oppe på 6. plass med 24 poeng etter 15 serierunder. Lazio er nede på 16. plass med 13 poeng.