Tyrkiske Nuri Sahins tid i Real Madrid ser ut til å være over. Midtbanespilleren, som var en stor suksess i Borussia Dortmund før overgangen til Spania, kan bli presentert som Liverpool-spiller torsdag.

Det hevder spanske Marca. Sahin fikk kun fire kamper for Real Madrid forrige sesong. Manager José Mourinho bekrefter at tyrkeren ikke vil bli satset på i år.

Spekulasjonene på Anfield har gått på at Andy Carroll snart vil bli solgt. Dette tilbakeviser Liverpool-sjef Brendan Rodgers. Ifølge BBC var Newcastle interessert i å hente tilbake spissen på lån og samtidig sikre seg opsjon på kjøp. Summen de tilbød var rundt 100 millioner kroner.

— Overhodet ingen mulighet - og i hvert fall ikke til Newcastle, sier Rodgers.

Ifølge Sky Sports har Wolverhampton sagt ja til West Hams bud på vingen Matt Jarvis. Londonklubben må betale over 100 millioner kroner for spilleren til Ståle Solbakken. Dermed mister mannen fra Grue enda en nøkkelspiller ettersom Steven Fletcher forhandler med Sunderland.

På White Hart Lane hersker det fortsatt full forvirring om Luka Modrics fremtid. Real Madrid og Tottenham skal være enige om overgangssum for playmakeren, men Spurs vil ikke slippe kroaten før de har erstatteren på plass.

All den tid Modric ikke trener med resten av laget og var utenfor troppen i serieåpningen mot Newcastle, begynner det å haste for londonlaget å få en midtbanespiller på plass åtte dager før overgangsvinduet stenger.

Ifølge Sky Sports har André Villas-Boas trappet opp jakten på brasilianske Willian , men Tottenham er ikke villig til å betale rundt 190 millioner kroner som Sjakhtar Donetsk krever for 24-åringen.

Swansea og Michael Laudrup er i ferd med å sikre seg underskriften til sørkoreanske Ki Sung-Yueng fra Celtic. Klubbene er enige om en overgang for midtbanespilleren. Waliserne må betale skottene rundt 50 millioner kroner, melder BBC.

Stoke og Tottenham er enige om en låneavtale for Tom Huddlestone, melder Sky Sports. Midtbanespilleren flytter til Britannia Stadium i en avtale som strekker seg ut sesongen.

addCustomPlayer('ra75oddd0lqn1en46sjw0m71g', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', '1kb8xnwbhrtpu13ynb6l5z48qe', 466, 463, 'perfra75oddd0lqn1en46sjw0m71g-1kb8xnwbhrtpu13ynb6l5z48qe', 'eplayer14');

VIDEO: Carvalho til QPR