Da Sveits fikk det første målet, ble Norges vei mot seier i den viktige kvalifiseringskampen uendelig lang. Det mener landslagskapteinen, Brede Hangeland.

Passet Sveits bra

— Vår styrke er definitivt ikke å jage utligninger og reduseringen. Vi er klart bedre når vi kan ligge å styre. At de får det første målet ødelegger mye for oss. Det passer Sveits bra og oss dårlig. Vi visste at hvis de fikk det første målet, ville det bli tøft sier Fulham-stopperen.

Og landslagskapteinen tror kampen ville blitt en helt annen dersom Norge hadde fått det første målet.

— At de har mye ball er som forventet, og det er ikke noe problem i seg selv. Det blir et problem når de scorer først. Får vi det første målet så blir det en helt annen historie, sier 32-åringen.

Stygg Høgli-smell

Etter 70 minutter var Hangeland innvolvert i en duell der Tom Høgli pådro seg en hodeskade. Høgli var trolig borte i noen sekunder etter å ha pådratt seg hjernerystelse etter et ublidt møte med forsvarskollegaen.

— Jeg tror dessverre det var jeg som hoppet inn i ham i en hodeduell. Det så litt stygt ut i en periode, men jeg er glad for at han er oppe og går igjen. Det så ikke ut som det var så alvorlig som fryktet, sa Hangeland til NTB.

Han forsto ikke alvoret med en gang.

— Jeg er ikke sikker på om han var borte, for jeg var ikke helt oppi ham med en gang etterpå. Da jeg så ham så han definitivt bevisst ut, men det er ikke noe spesielt hyggelig når noen holder rundt nakken hans. Han så groggy ut, fortalte landslagskaptein Hangeland etter sin A-landskamp nummer 87.