Run, hide & pray. Det var det Telegraphs journalist Paul Hayward foreslo, da Manchester United trakk Bayern München som motstander til kvartfinalen i Champions League. Ironien viser bare hvordan tingene har endret seg i løpet av få måneder i Manchester.

Borte best, hjemme best. For de aller beste lagene er det ikke noen ulempe å starte hjemme først og avslutte på bortebane. Det spiller ingen rolle lenger. De beste vinner overalt, på alle baner og på alle kontinenter. Se bare på Bayern München, de fire siste gangene de har besøkt England har de vunnet, da inkluderer jeg finalen på Wembley som da var nøytral grunn. De har vunnet to ganger mot Arsenal på Emirates og de vant på Ethiad. I Manchester. Etter å ha eid ballen i lange perioder og spilt oppvisningsfotball.

Bayern München har vunnet syv bortekamper på rad i Champions League, som er en tangering av rekorden til Ajax i perioden fra 95 til 97. Bayern har ikke tapt på de ni siste bortekampene, og vil med seier på Old Trafford sette ny rekord i turneringen med åtte strake borteseire. Vi vet, de selv vet det, og alle rundt Manchester United vet det, at sannsynligheten for at det skjer er stor. Veldig stor.

TØFT: Roar Stokke tror det blir svært vanskelig for Manchester United å ta seg videre etter 180 minutter mot verdens beste klubblag. Foto: NTB scanpix

Kanskje moralen er å score først mot de tyske gigantene. Bayern har laget det første målet i åtte av åtte kamper denne sesongen og de gjorde det ti av 13 kamper forrige sesong. Hva hadde skjedd om Mesut Özil hadde scoret på straffesparket i London på stillingen 0-0? Dessverre så får vi aldri det svaret, men det var liten tvil om at Bayern hadde trøbbel i den perioden av kampen. Høyt aggressivt press og tempo i lengderetningen ved ballvinst var ikke det Bayern var mest komfortable med. De liker selv å eie ballen.Bayern München scorer alltid mål, og de to siste sesongene har det vært et sammenhengende angrep. Mario Mandzukic og Thomas Müller skårer flest mål, men de har veldig mange naturlige målscorere — og matchvinnere - i omtrent samtlige posisjoner.

Dette er i stor kontrast til tirsdagens motstander, som scorer for lite mål. Robin Van Persie har et ok snitt med 17 mål på 25 kamper, men en spiller som Wayne Rooney scorer for lite. 18 mål på 36 kamper, og 0,5 mål i snitt per kamp, er for lite for en høyt gasjert spiller, som mange mener er blant de beste i bransjen, i sin rolle.

Funfacts; Liverpool har hatt en stor sesong så langt og veteranen Steven Gerrard - i ny rolle - har scoret elleve mål og assistert ytterligere ni.

Holder vi både Luis Suarez, Robin Van Persie og Wayne Rooney unna statistikken, så har Januzaj, Giggs, Cleverley, Kagawa, Valencia, Young, Carrick, Fellaini og Mata, med andre ord ni midtbanespillere, gjort ti mål og assistert ved ti andre. Kanskje man ikke trenger å lete så mye dypere for å finne forklaringen på Uniteds trøblete sesong?

Kanskje Uniteds håp og mulighet ligger i at Bayern av og til ligner for mye på Barcelona -for mange pasninger som gir store bruddmuligheter - og for lite på det laget som i fjor vant alle de 3 trofeene de sloss om?

Og kanskje har de siste ukene, selv om motstanderen ikke er av Bayern kaliber, med seiere over Olympiakos, West Ham og Aston Villa gitt

JUBEL: David Moyes har fått noe å juble for etter seire mot Olympiakos, West Ham og Aston Villa. Foto: NTB scanpix

Unitedspillerne den vitamininnsprøytningen de trenger, og "lukeparkert" de ydmykende tapene for erkerivalene Liverpool og Manchester City?

Hva vet jeg, men én ting er jeg dørgende sikker på; hjemmelaget er sjanseløst mot Bayern om de ikke tror 100 prosent på dette selv.Forsvarsspillet må sitte som ei kule, og de må våge å tråkke til offensivt og utnytte Bayerns defensive svakheter ved balltap.

Skal dette bli kampen hvor Shinji Kagawa omsider spiller ut hele sitt ferdighetsregister på Old Trafford?

Et forslag til David Moyes; ta med dvd'n fra den tyske cupfinalen i 2012. Dortmund mot Bayern München. I en av hovedrollene, Shinji Kagawa.

Der får United tips om hvordan de på best mulig måte kan utnytte den fotrappe og teknisk gode japaneren. Og mot Bayern München må flere enn Wayne Rooney være god, hele laget må ha en maks kveld på jobb.

Da kan dette bli mer interessant enn hva mange tror på forhånd. Selv ihuga Unitedsupportere med rødt livslangt medlemskap er skeptiske.

JOKEREN: Stokke tror Shinji Kagawa kan være nøkkelen til suksess mot Bayern München. Foto: Phil Noble - Reuters

Denne kampen starter ikke på 3-0 til Bayern, selv om mange tror det, den starter på 0-0. Og skal spilles først.Og det siste Unitedspillerne skal gjøre er; run, hide & pride.

De trenger mot, nærmest overmot. Da kan dette gå, selv mot verdens beste klubblag.

I hvert fall i 90 minutter, men over 180 minutter og to kamper? Det blir fryktelig vanskelig, men ikke umulig.

Grunnlaget må legges på Old Trafford. Og gjennom et kollektivt arbeid det lukter svidd av. I hver eneste duell.