Tittelforsvareren står dermed med tre strake serietap. Før kampen poengterte FCK-trener Ariël Jacobs hvor viktig det var å slå tilbake i sesongens første hjemmekamp, men belgieren fikk det ikke slik han ønsket.

Thomas Delaney ga riktignok FCK en fortjent ledelse etter 24 minutter. Målet kom etter et vedvarende press fra vertene.

Ti minutter senere utlignet Ronnie Schwartz til 1-1 etter en tversoverpasning fra Jonas Borring.

Krampeaktig

Stillingen holdt seg helt til Borring ga gjestene ledelsen etter 75 minutter. Nicolai Brock-Madsen la ikke lenge etter på til 3-1. FCK ble straffet for dårlig samspill i annen omgang. Spillet ble til tider for krampaktig.

I neste runde skal FCK møte forrige sesongs sølvvinner Nordsjælland på bortebane. Det som var ventet å bli en toppkamp blir i stedet et rent bunnoppgjør.

Nordsjælland har bare tatt ett poeng på klubbens tre første kamper.

Dansk superliga fotball søndag, 3. runde:

**FC København – Randers 1-3 (1-1)

Mål:** 1-0 Thomas Delaney (23), 1-1 Ronnie Schwartz (34), 1-2 Jonas Borring (74), 1-3 Nicolai Brock-Madsen (78). 12.956 tilskuere.

**OB – Viborg 4-2 (2-1)

Mål:** 1-0 Bashkim Kadrii (28), 2-0 Kadrii (29), 2-1 Mikkel Rask (43), 3-1 Emil Larsen (57), 4-1 Rasmus Falk Jensen (70), 4-2 Thomas Dalgaard (86) 7889 tilskuere.